ONLINE DIMSEDUT BUTIK ;) <3

DRØMMEHJEMMET .<3

Nu er jeg jo ikke ligefrem en kvinde der har skruet hænder – det er vist ikke nogen helt stor hemmelighed 😉 . Heldigvis har jeg en masse skønne mænd i min familie, som altid står klar med åbne arme og hjælper til hvis der lige er noget jeg skal ha ordnet. 🙂
Jeg har en rimelig god fornemmelse om hvordan mit drømme hus ser ud, og hvordan det skal være indrettet. Det skal gerne være lyst og lækkert, men samtidig også have en masse personlig præ. Altså mht. gulve og lofter skal det meget gerne være lyse trægulv, og loftene skal også helst være helt hvide eller i lysenuancer. For jegbryder mig slet ikke om hvis et rum er alt for mørkt og dystert. Jeg skal gerne have lyse rum, med masse farver i form af de ting jeg indretter de forskellige værelser med. 🙂
Der er jeg så ret heldig at jeg altid har en stor familie, der sagtens kan hjælpe tilmed alt den slags ting når den tid kommer at William og jeg har købt vores helt eget hjem 😉 ..
For man kan også spare rigtig mange penge på selv at købe materialerne ind, hos steder som f.eks. Ditbyggemarked.dk (se her) og gøre-det-selv. I stedet for at betale dyrt for at få fremmede til at lave det 😀 .. Så har de også det hele derinde, så man kan få lavet det hele på én gang 😉
 photo 8AEEB1A8-10CE-43D8-B503-6C7E615A0FE3_zpskcneh5sh.jpg photo 44E65C57-E666-450E-9110-1181289FB967_zpsuyp3emrf.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONLINE DIMSEDUT BUTIK ;) <3