MIN KROP - DET ELSKER & HADER JEG VED MIG SELV ;) ..

TIL SALG – SÅ ER MAN ALTSÅ BLEVET EN RIGTIG STOR DRENG <3

Det er ret dejligt, men også lidt trist at få ryddet op i Williams legetøj. Hans værelse er fyldt med al verdens legetøj, alle der kommer og ser Williams værelse, er altid ret overvældet over hvor meget han har på værelset, – og halvdelen bliver aldrig brugt. Så nu var det på tide at få ryddet ud i det 😀 .. Noget er røget ned til børnehaven, og noget er sat til salg. Han var hel vild for at skulle sælge sit Lego duplo, som han aldrig bruger mere, fordi han er gået over til Lego Ninjago og Lego Chima i stedet 🙂 Så har man altså fået en stor dreng nu 😀 .. Vi havde en aftale om at han kunne sælge alt sit Lego Duplo og så kunne vi sammen tage ind i den store Lego forretning på strøget, så han kunne vælge noget dér i stedet. Det var lidt af et helvedet at få sorteret alle klodserne, men jeg kom i bund 😀 ..
William og jeg skulle så blive enige om en nogenlunde rimelig pris for det, og da jeg spurgte William svarede han “hmmmm… Jeg synes…. 6 kr.” Hahahahaaha 😀 … Det synes jeg lige var billigt nok, så tjekkede lige dba, og satte det så lidt lavere end de andres priser 🙂 Men hold nu op, hvor er det lækkert at ha så stor en dreng nu. Vi ka spille fodbold, lege rigtige ‘drengelege’, klatre i træer, lege gemmeleg og ja, det er bare så skønt at han ikke er den lille bandit mere 🙂 Men tiden går alt for hurtigt, så det gælder om at nyde hvert et øjeblik <3 Du kan finde Williams annonce og salg på dba, lige her <3
 photo 7BC3DA17-C447-49A9-B420-E146BED874E5_zpslsxikskh.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN KROP - DET ELSKER & HADER JEG VED MIG SELV ;) ..