FØRSTE DANSETIME I DAG <3

PROJEKT E-CIGARET – RYGESTOP, PART. 2

For et par uger siden kunne i læse her på bloggen, at jeg valgte at stoppe med at ryge cigaretter og starte med at ryge på en e-cigaret i stedet for (læs her), som lovede ville jeg lige følge op på projektet 😉 For det går faktisk meget bedre end forventet, selvom jeg var meget optimistisk, var jeg også lidt skeptisk.

For jeg har altid elsket mine Marlboro Light <3, jeg ved godt det er meget upopulært at sige, men sådan er det altså ;b . Men nu havde jeg altså sat mig det her mål og ønskede at blive røgfri, eller i det mindste skære meget ned og hva pokker, det kunne jo faktisk ikke blive ‘værre’, uanset hvordan det ville resultere. 😀

Første dag jeg skulle starte, valgte jeg også at lade vær med at købe flere cigaretter, der gik også et helt døgn, før jeg liiige blev nødt til at ryge en af dem jeg havde fra min tidligere pakke. :/ Så jeg er ikke helt stoppet endnu, men er dog skåret rigtig meget ned på mit forbrug, og kan allerede mærke en positiv udvikling.

De sværeste cigaretter at undvære er klart dem efter et måltid mad, den om morgenen og om aften når William er lagt. Men måske med tiden de også kan komme helt af vejen, jeg er i hvert fald kommet et godt skub i den rigtige retning 😉 ..
Det kunne jo være dejligt en dag at kalde sig selv fuldstændig ikke ryger 😀

Udover at jeg er ‘næsten’ er stoppet, så er jeg faktisk blevet ret glad for min e-cigaret. 🙂 Den smager helt fantastisk, faktisk meget bedre end almindelige cigaretter, og røgen er ikke så tung. Den minder faktisk meget om en lille vandpibe, bare med langt mindre
røg i og så er designet jo super luksus altså 😀 <3 Den er nem at oplade, og det er super smart der er to stk. med, så man altid har en mens den anden kan oplade.
Set rent sundhedsmæssigt, er det jo også klart bedre for mit helbred, jeg kan allerede sagtens mærke på min kondition at jeg kan præstere langt bedre når jeg er ude og løbe. Så på mine lunger kan jeg godt mærke at min vejrtræning er blevet bedre. Noget af det aller bedste ved det, er faktisk at jeg har fået mange flere penge til shopping 😀 !!! For jeg må da indrømme at de dér 44 kr. hver dag, ikke var de fedeste penge at bruge, specielt ikke når man tænker på de bare ‘gik-op-i-røg’.
Og på trods af at jeg ikke er helt stoppet, så sparer jeg stadig utrolig mange penge hver uge, for jeg har stadig rigtig meget e-juice tilbage, den bruger det ikke særlig hurtigt og priserne på e-juice ligger på omkring 25-35 kr. pr. stk. så det er ikke noget man mærker til, sammenlignet med prisen på en pakke cigaretter. 🙂

Jeg er stadig meget optimistisk, og jeg tror på, at jeg med tiden måske kan ligge de forbandede Marlboro light helt på hylden, og måske også e-cigaretten en dag. Men indtil da, er det et rigtig god alternativ for mig.
Jeg føler mig også allerede lidt sundere, lidt ligesom når jeg køber økologiske varer :b <3
Find den super smarte e-cigaret hos din-ecigaret.dk lige her <3

 photo 0BA5EC84-4F7B-40AA-8C75-D957FD370276_zpsygjlh8ef.jpg photo 1E21B5C8-8E37-4ED3-B38C-906DB6C12BB1_zps9wnsjn9u.jpg photo 58F5A277-DB4A-4592-91ED-02FDDA1BE5F6_zps8pdrfr6r.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
– Indlægget er lavet i samarbejde med din-ecigaret.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE DANSETIME I DAG <3