BIIIIIG BOOOBS..

OKAY, JEG BROKKER MIG VIRKELIG OVER LIGEGYLDIGE TING!

Jeg tror flere af mine ekskærester vil klappe i deres små fede hænder når de læser netop denne selverkendende overskrift – men der må jeg skuffe dem (igen), for her taler jeg ikke om forhold 😉 (for der har jeg jo altid ret ;b)

Nej, jeg snakker om livet…. Jeg sad og så TV2 News med alle de flygtninge der strømmer ind over landet & ud på motorvejene, med deres små pus, uden at have noget andet med sig end det aller mest nødvendige. Det er ulovligt at hjælpe dem og at give dem mad/husly, så hvis de får mad hver dag, så skal de jo næsten være taknemmelige 🙁 Og her sidder jeg mandag aften, behageligt i min sofa, med et tæppe halvt oppe af benene, jeg har lige lagt William, så det er tid til en varm kop lakrids the og at skrive på computeren, se noget netflix på iPaden, men efter at have set nyhederne må jeg indrømme at jeg sidder med en dårlig smag i munden. Her sad jeg dagen forinden og brokkede mig over at jeg ikke lige kunne tá på shopping, fordi det var søndag og det meste af strøget havde lukket, jeg brokkede mig over min iPad efterhånden er af ældre generation og at jeg ville ha en ny, jeg brokkede mig over at min behagelige sofa, ikke længere er så behagelig og at jeg nu må tá mig sammen og få købt en ny.. Ja, listen med lort var lang – og så ser jeg mennesker i fjernsynet der løber for deres liv med børn på armen :'( .. Folk der skal være taknemmelige for et måltid mad, og som ikke brokker sig over at de ikke lige sidder på en cafe med en kølig drink – som jeg ville gøre det. Av, skam dig Sisse!!!

Det er virkelig en øjenåbner, jeg gik derfor i stedet direkte ind i på Williams værelse og gav ham verdens største kys. Selvom han sov og ikke vågnede af det, for jeg kunne simpelthen ikke lade vær, han er trods alt det i min verden der betyder absolut mest <3
Så op i r***n med shopping og andre materielle ting – han er nemlig hele mit liv <3
 photo Blogindlaeligg - flygtninge_zps9t3wo3eb.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIIIIIG BOOOBS..