TIL SALG - SÅ ER MAN ALTSÅ BLEVET EN RIGTIG STOR DRENG <3

LÆKKERT LIR TIL MIN TELEFON <3

I denne omgang var det tid til at forkæle min telefon, jeg elsker at købe nye ting til min mobil. Jeg bruger enormt meget tid på min telefon – hver eneste dag.
Jeg hører rigtig meget musik på den, og jeg oplader den konstant, så strømmen ikke
går ud 😀 Hos Onkelbillig kan man finde rigtig meget lækkert lir, både til mobil, iPod og iPad, blandt andet et battericover, så man kan oplade telefonen på farten, eller en af de meget populære powerbank. <3 Sådan en har jeg selv inde fra samme side, men denne gang blev det til en lækker nylon oplader til min mobil, et par mega fede USA earplugs, dem er jeg ret vilde med. Specielt fordi lyden er så god, på trods af en meget billig pris & så er designet jo bare alt for fedt.<3 Med i kurven kom også en multi USB kabel, der både kan oplade min iPhone, min iPad og min e-cigaret – Fantastik løsning, specielt til når jeg skal på arbejde eller andre steder, hvor jeg har alle mine ting med mig, men kan være lidt kaos at have 3 forskellige opladere med 😉 Alt dette er købt for under 100,- pr. del – det er dét der er aller fedest ved Onkelbillig, man er sikker på at kunne finde en masse fede ting, uden at skulle betale en formue. Specielt hvis man lige står og skal bruge en ekstra oplader eller et par nye høretelefoner. 😀 <3
 photo B9CB5155-9246-406A-B4B8-33A0A815DB87_zps1lyewfii.jpg photo 675D9DD8-3032-4A9C-BD51-9B8F727E44D1_zpszfy8owvp.jpg
 photo 25009B2D-2FD6-438F-B8EF-78BCA5A8351D_zpswaz2ayz6.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
– Sponsoreret indlæg

  

2 kommentarer

  • Amanda

    Hej Amanda, hvad gjorde du da du bestilte der inde?? Jeg har prøvet et par gange, men den vil ikke lade mig gå igennem til betaling… Og synes da hjemmesiden er super smart når det er så billigt… Men jeg kan ikke komme til at betale fordi den står bare i sådan en cirkel artig og kører rundt, men kan da se du har bestilt der fra, så vil bare lige høre hvad du har gjort. 😀 :person_frowning:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Sisse

      Den virker fint her – har du prøvet i en anden browser ? 🙂
      Ellers så kontakt deres kundeservice, de kan helt sikkert hjælpe dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL SALG - SÅ ER MAN ALTSÅ BLEVET EN RIGTIG STOR DRENG <3