DRESS LIKE A LADY<3

FØRSTE DANSETIME I DAG <3

Yaaahu! Det er med stolthed i stemmen at jeg kan fortælle at William i dag, skal til sin aller første dansetime hos Fredie Pedersens Danseskole <3 Det er så stort og vi glæder os rigtig meget! William havde selv spurgt ind til dans, fordi nogle nede fra børnehaven gik til gymnastik og svømning, så sagde han, at han gerne ville danse og jeg må sige at hans valg af sport er lidt mere min stil, end f.eks. fodbold er :b udover det selvfølgelig er super sundt at gå til sport og få rørt sig, så er jeg også ret sikker på, at det er rigtig god læring inden han skal starte i skole, det dér med at man skal høre efter og ‘gøre hvad læren ber om’ 🙂 Men hvis han selv siger fra og ikke vil, så skal han aldrig tvinges 🙂 <3
Både Jesper, hans forældre og jeg tar afsted med ham i aften, og jeg skal nok love at tage så mange billeder som jeg kan nå 😀
Ha en dejlig solskins dag alle sammen :* <3
 photo 0BE29B3A-8CDC-4BB8-9AE4-1E280BDF4747_zpsx7d8a6yo.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESS LIKE A LADY<3