PROJEKT E-CIGARET - RYGESTOP, PART. 2

FØRSTE DANSEDAG <3 – SÅDAN GIK DET MED WILLIAM I DAG …

Så er vi kommet hjem fra første danse undervisning og jeg havde lovet at tage en masse billeder – Meeen… Som forældre måtte vi pænt vente ude foran lokalet, og betragte vores små pusser igennem en rude der ikke var helt afskærmet, men næsten. Jeg er sikker på det er for børnenes bedste at vi ikke ser på. De lærer helt sikkert meget mere af det, og bliver ikke forstyrret af os ivrige forældre der stolte ser på. Men som sagt, man kunne lige kigge lidt igennem afskærmningen, og hold nu kæft hvor er han bare for kær <3 Jeg blev hel varm om hjertet over at se hans glæde og hvor dygtigt han var, det var virkelig vildt hvor godt han kunne gøre det han skulle 🙂 Jeg er virkelig en stolt mor, og er sikker på Jesper er en lige så stolt far efter at have set hvor god vores lille pusser er, nu glæder vi os bare til næste tirsdag, hvor vi igen skal til dans 😀 <3

Her deler jeg dog lige de billeder jeg kunne snyde mig til :b (De første 3 billeder er hvor han betragter de andre der danser, inden han selv skulle ind 🙂 <3 )
 photo 7C983923-95DA-4236-9BF0-212D887888E2_zpsedcy3u6d.jpg photo 2FC12AA7-9656-4AD7-AE03-B2BAEC9880E1_zpsgxmmvmap.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • chris.kelynack

    Hello, just wanted to say, I liked this blog post. It was inspiring.
    Keep on posting!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJEKT E-CIGARET - RYGESTOP, PART. 2