24 ÅR I MORGEN :D <3 YAAIIH!

ENS ØNSKELISTE, NÅR MAN BLIVER 24 ÅR..

I dag er det min fødselsdag 😀 – Jeg bliver 24 år, og det sætter lidt tingene i perspektiv 😉 ..
Når man har fødselsdag som barn, glæder man sig jo et halvt år inden, og nu hvor man er voksen, så glæder man sig bare til at se de dejlige mennesker der kommer og fejre en 🙂 Gaverne er mindre vigtige end de er når man er barn, men jeg er alligevel typen der elsker at få gaver – det bliver jeg vist aldrig for gammel til 😉 . Min ønskeliste har dog ændret sig en del med tiden 😀 Der står knap så meget tøj og make-up på listen, og langt mere ting til boligen og køkkenudstyr :b .. Jeg ønsker mig faktisk en del ting til køkkenet – er det ikke bare en typisk kvinde ting, noget der gør madlavningen lidt nemmere og sjovere ;b ..
Eller fine skåle fra Royal Copenhagen – alt det der, uh<3 I love it!
Hos Punkt1 kan man finde rigtig meget af den slags ting og hvis man bor langt væk fra alt (som min mor f.eks. gør 😉 ) så kan man jo bare bestille tingene fra deres hjemmeside her <3 Online shopping gør bare livet nemmere og jeg kunne hurtigt lave en rigtig lang liste 😀 <3
 photo 05A69CF2-C63F-4D1F-A2C8-584A01A2FF71_zpsm0xtxj5x.jpg
 photo 1FAC6B19-B21F-4FA5-B11B-E9D8F08E96D5_zpstmtmscep.jpg
 photo AAAF9CA8-BF9E-4D72-9DA6-2B7735EC8CC4_zps6pxo7xuv.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 ÅR I MORGEN :D <3 YAAIIH!