REKLAMEBANNER TIL MARKEDSFØRING?

DRESS LIKE A LADY<3

For mig er det meget vigtigere at se kvindelig ud, end at se udfordrende ud, det er jeg blevet lidt for gammel til efterhånden 😉 Men jeg synes også sagtens man kan kombinere de to ting, uden det bliver for meget, og stadig bære det elegant og med stil. <3
Jeg har selv to yndlings outfit, jeg elsker at have på når jeg skal ud og “være til fint brug” 😉 Den ene er en super lækker playsuit, i de flotteste blå nuancer, den brugte jeg meget det meste af sommeren. Den er så fin, og brysterne ‘falder ikke ud’, faktisk er den slet ikke nedringet, til gengæld er den lårkort, men det gør ikke noget, for det gør den bare super sexet 😀 Den er også vildt behagelig at have på, fordi den er meget let. Rigtig dejlig til en aften i byen med pigerne og lækre cocktails. 😀 <3
Playsuiten er fra Shiny, og kan findes lige her 😀

Sammen med dén, er jeg også rigtig glad for en lyserød kjole jeg har, (har faktisk næsten den samme udgave i sort) og jeg er rigtig glad for det der ‘ekstra stykke stof’ der hænger foran mavsen, for den dækker alle de rigtige ting væk 😉
Man ser dejlig slank ud i kjolen, og selvom den er lidt nedringet, er den slet ikke vulgært. Det er en kjole der er blevet utrolig populær denne sommer, og jeg er sikker på den bliver lige så stort et hit til næste sommer – mange af mine veninder har i hvert falde været ivrige for at låne den af mig, og med rigtig god grund, for den er super fed! 😀 Kjolen er også fra Shiny, altså de har jo bare alt det fede tøj derinde 😀 du kan finde den lige her <3
 photo 1CCF9DC6-A5FC-4275-967E-0C36E5A63AAC_zps6ox5zqqu.jpg photo 02AD9A07-2334-4B8F-BC99-9E108C033D7F_zpswomi74di.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REKLAMEBANNER TIL MARKEDSFØRING?