SKAL HAVEN FORKÆLES? <3

BUKSER DER HOLDER MAVEN PÅ PLADS ;)

Jeans er det bedste jeg ved, at have på til hverdag. Jeg synes det er det absolut fedeste outfit, man kan også bare sætte jeans til alt og det passer ind i alle stilarter.
Det kan godt være det ikke er det mest behagelige efter en lang arbejdsdag på kontoret med jeans og stiletter – men det er elegant 😉 .. De vigtigste for mig når jeg vælger jeans, er om man får en god booty og at mavsen bliver lige hvor den skal 😉 .. Derfor har jeg også hele mit skab fyldt med højtaljet jeans.
Det gør virkelig så meget godt for min krop, de holder det hele ‘på plads’ i løbet af dagen, samtidig med at jeg kommer til at se slankere og længere ud 🙂
Jeg ville slet ikke undvære dem! Man kan få nogle super fede højtaljet jeans hos Bydehn som hedder Salsa jeans, de er super tjekket! Og så kan man jo selv eksperimentere med om man er mest til blusen nede i bukserne, så benene og maven rigtig kommer til sin fulde ret, eller om man ønsker at have trøjen udenover bukserne og stadig få den flade mave, der følger med bukserne 😉 .. Så er der vist lige sparet en times tid i trænings centeret, med lidt snyd 😉 hahah. 😀 <3
 photo 06B5C644-B242-4418-9754-9E6B0B1E6652_zpsvqwxc0nq.jpg photo F66735EE-6468-4170-8EC1-E9E8182E7500_zpseqvdpgqj.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL HAVEN FORKÆLES? <3