SIDSTE ÅRS MEGET POPULÆRE JULEKALENDER (JULEMANDENS FLASKEPOST) - FÅS IGEN I ÅR <3

2 ÅR SIDEN I DAG – DEN VÆRSTE DAG I MIT LIV .. .

Så er det 2 års dagen i dag. For 2 år siden præcis, mistede jeg en rigtig god veninde til lorte kræft … <3 Jeg savner hende hver eneste dag, og der går stadig ikke en dag, uden at jeg tænker på hende.. Og jeg bliver altid helt deprimeret når vi når omkring denne dato, jeg har allerede trillet dagens første tåre :’/
Det var den værste dag og periode i mit liv, nogensiden… Jeg sad med hende en time inden hun døde, kyssede hendes kind og hænder, mens jeg bad til at det var en meget ond drøm jeg var i 🙁 .. Den dag ændret hele mit liv, og hele min måde at se livet på.. Lev i nuet, nyd hver eneste dag og husk at vær der for dine nærmeste <3 – En dag er livet forbi, desværre 🙁 <3
I aften vil jeg, igen i år, tænde en masse lys for hende og mindes hendes dejlige væsen – jeg er sikker på, at hun kigger med for oven <3

♡07.09.13 R.i.p. prinsesse 
 photo 10628335_10203446640101393_2489657370885708105_n_zps4aea4141.jpg
 photo null_zpsb0a400ba.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

5 kommentarer

 • Angie Davidsen

  Jeg ved lige hvordan du har det.
  Har det selv omkring min mormor, som også døde i en alt for ung alder til kræft.
  Mit bedste råd til dig er, det er helt i orden er være trist og ked af det, det nogen gange bedre at komme ud med det :i

  Jeg ønsker dig alt held og lykke. <3

  Knus og kram
  Angie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Amanda Sisse
  Ved præcis hvad du føler.
  Har i dag begravet min far
  Han blev kun 56år.
  Den værste dag i mit liv og hårdeste
  Kram og tanker til vor kære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  hej Amanda

  kender til det og miste en til den forbandede sygdom. (kræft) mistet selv min i en alder af 63 år. og savner hende hver øjeblik. det er snart 4 år siden. og det var ikke bare min mor jeg mistet også min beste veninde.
  tænker på dig og hvordan du har det i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har også mistet min mor og en veninde til den forbandede lorte sygdom, så jeg kan i højeste grad sætte mig ind i, hvordan du har det.
  Hun var da meget ung – hvilken kræfttype var det?
  mange kuns til dig og din overskønne William

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Ej puha, det er hårdt at læse :’/ Håber du er kommet dig over tabet – så godt som man nu kan 🙁

   Hun led af en meget sjælden kræfttype, nemlig kræft i højre æggestok, :'( Dengang hun fik det konstateret fik hun også af vide at der ikke var noget de kunne gøre for hende, så hun gik bort under et år efter :'( :'( Det er SÅ uretfærdigt når det rammer dem man elsker .<3

   Rigtig mange knus igen til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SIDSTE ÅRS MEGET POPULÆRE JULEKALENDER (JULEMANDENS FLASKEPOST) - FÅS IGEN I ÅR <3