UD OG KIGGE PÅ KONTORER OG DILDOER

TID TIL AT FÅ EN FIN HAVE?…

I denne uge er sommeren endelig kommet hele vejen til Danmark 😉 .. Det har vi ventet længe på, og hvis man er så heldig at kunne nyde den i sin egen have med solbadning og grill aftener, er det altså lækrest, hvis haven er tip-top sommer klar.
Jeg nyder meget min mors have når jeg er en tur på landet hos hende. Hun har en stor dejlig have, og går meget op i at holde den rigtig fin, med både flotte blomsterbede, stor webergrill, drivhus og en lækker køkkenhave, det er så skønt om sommeren at kunne gå ud i haven og “hive maden direkte op fra jorden”, det har jeg været vant til siden jeg var lille.

Både fordi min mormor boede på landet, med en stor økologisk plantage, men også fordi min mor sørgede for at vi havde køkkenhave, drivhus og frugttræer i vores have – selvom vi boede i byen 😉 Det er en god ting at lære sine børn hvor maden kommer fra, udover en køledisk i supermarkedet 😉 Hvis du selv går og drømmer om at lave din egen køkkenhave, så kan du finde en masse gode hjælpe redskaber hos Byghjemme.dk, som f.eks. en havefræser, der hjælper med at vende jorden, så den er brugelig til at lave en lækker køkkenhave, såning af en ny hæk eller et nyt flot bed i haven 🙂 .. Så er det bare med at komme i krig. Lige nu har de faktisk tilbud på en af deres havefræser, så du kan spare mange penge og få en rigtig fin sommerklar have 🙂 <3 Køb den her. På siden kan du også finde en masse andre skønne ting til haven og hjemmet <3 
 photo 5FC8469A-5A18-4814-9B03-B01CF4A53719_zpsy7atcodk.jpg
 photo 4AF9E7F6-08EB-4618-B530-D4ABF34AE898_zpsnzkzrtqo.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UD OG KIGGE PÅ KONTORER OG DILDOER