EN AF DE STØRSTE DAGE I LIVET <3

KONKURRENCE PÅ BLOGGEN – VIND SENGETØJ MED FILIHOOD

Jeg har tidligere på bloggen fortalt om en super cool og gratis app fra Filihood, hvor man kan kan have den traditionelle barnets bog på telefonen. Man kan så vælge at dele billeder og oplysninger omkring barnet, med lige præcis de mennesker man selv ønsker – så alle bedste forældrene og/eller veninderne kan følge med 🙂
Jeg er helt vild med den, også fordi jeg kan gemme små notater omkring Williams opvækst og jeg kan skrive alle de sjove replikker som William fyrer af ;b så jeg for evigt kan huske hver en lille ting i Williams liv. Og så er det en hel del nemmere end de der traditionelle bøger man køber i boghandleren, som jo desværre også kan blive væk med tiden. Det kan Appen heldigvis ikke 😉 Desuden, kan du gemme “alle dine børn” i samme App/profil, i forskellige ‘mapper’ så man kan gå ind på hvert enkelt barn og følge hans/hendes udvikling 🙂
På youtube har Filihood lavet en smart lille film der illustrerer hvordan appen fungerer og alle de ting man kan med den, se mini filmen her og få et hurtigt indblik. <3

Alle der downloader deres App og samtidig liker Filihood’s facebook side, deltager i konkurrencen om et valgfrit sæt sengetøj fra ToyToy <3 Hvor du kan vælge mellem alle de populære Disney figurer, Ninja Turtles, Avengers, Hello Kitty og mange andre. 🙂
Se det store udvalg af senge tøjet her – Vinderen får direkte besked af Filihood 🙂

Download Appen til Iphone her. 
Download Appen til Android her.

 photo 61CD4AC2-242D-4759-92E8-32CF65DD1B32_zpskh37f7xi.jpg photo AC3E30E9-2A1B-4C31-A3CF-216C37B2B1CC_zpsxyr9caie.jpg photo 183C1A96-124F-41F5-B27A-4FEC9E9C68A3_zpsritcfkfr.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
– Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN AF DE STØRSTE DAGE I LIVET <3