AV MIN TAND, AV MIN DANKORT...

FUCK DIG TRODSALDER….

Jeg er seriøst ved at gå ud af mit gode skind nogle dage herhjemme – jeg lover jer for at jeg har dage hvor jeg har lyst til at løbe ud af døren til lejligheden, og aldrig nogensiden vende mig om igen 😉 .. Alle forældre skal igennem det her, og det kommer helt sikkert til at fortsætte indtil den dag han flytter hjemme fra. Selvom jeg elsker ham overalt, kunne jeg nogle gange krølle ham sammen og smide ham i skraldespanden 😀 .. Haha… Han har virkelig lært hvad det vil sige at være en lille flab, og der kan jeg godt mærke det er endnu hårdere at være alene med ham, og jeg ikke bare kan lade hans far om at være ‘the bad cop’ .. Han kom hjem forleden dag og sagde “se mor, dén her, det er min fuck finger.. det siger ***** nede i børnehaven…….” uhhhhh, jeg skulle lige ta mig selv til hovedet og prøvede (ret pædagogisk synes jeg selv) at forklare ham at “der er altså ikke noget der hedder fuck fingeren skat, den hedder da langefinger, er der måske også noget der hedder fuck tåen så?” Jeg kunne med det samme se at han ikke var overbevist selvom jeg prøvede ihærdigt.. Han stod bare der med sit smørrede smil og næsten grinte af mig… Og for slet ikke at tænke på når han bliver sur, dear god! Han kan simpelthen blive så tosset over de mindste ting nogle gange, og alt er en konkurrence, selv hvem der kommer først ind af døren når vi skal hjem, og hvis jeg lige havde glemt det, så bryder helvedet løs..

På et tidspunkt var jeg virkelig træt af hans skaberi… Vi havde lige købt Mc Donalds mad med hjem, og da vi skal ud af toget, er der en anden mand der trykker på den knap, som William ville trykke på (så dørene åbner). Han var fuldstændig utrøstelig og lade sig ned og skabte sig helt tosset. Det havde i forvejen været en vild dag og jeg magtede slet ikke at tage en tur med ham dér og slet ikke over så lidt.. Jeg sagde til ham, at hvis han ikke stoppede nu, så smed jeg al Mc donalds maden ud, og så kunne han få rugbrød.. Han kiggede bare på mig som om jeg var åndssvag og fortsatte, så jeg… (ret upædagogisk) smed maden ud, lige for næsen af ham …. Og hvis jeg troede det ville stoppe dér, så tog jeg virkelig fejl, for hold nu kæft, så gik han fuldstændig bananas. Men jeg var ret ligeglad, for nu havde jeg fået nok! Det var måske ikke det smarteste at gøre, og måske heller ikke det mest rigtig, men siden den gang, har jeg tit sagt til ham hvis han fik ‘sit bitch flip’ “husk lige hvad der skete med din Mc D mad skat, hvis du ikke stopper så………” og så stopper diskussionen ligesom dér!

Jeg fik lige taget et billede med William til anledningen – der kan illustrere min afmagt 😀 haha.

 photo 64081F30-3F2D-4DE3-A5F9-E0FBE7E3F4F0_zpsbw0wclhf.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Hold nu op hvor kan jeg genkende det med min bisse… Han blev 4 i juni og stædig som bare f….. 😀
    Jeg er selv alene med ham og det er bare ufedt at skulle være Bad Cop hele tiden…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AV MIN TAND, AV MIN DANKORT...