AMAGERSTRAND I DAG MED MUSSE...

EN AF DE STØRSTE DAGE I LIVET <3

Som mor, kan jeg sagtens fortælle at den absolut største dag i livet er, den dag man føder sit barn. Intet kan måle sig med den oplevelse. Men en af de andre helt store dage i vores børns og vores liv, er den dag vi døber dem, og giver dem lige præcis dét navn vi har valgt at kalde dem, resten af livet. <3
Hele familien er samlet for at fejre det lille nye liv og forkæle ham/hende med masser af gaver og masser af kærlighed.
Jeg har stadig mange af mine dåbsgaver som jeg kan se tilbage på i dag, og jeg synes helt sikkert at man i den anledning skal købe en meget personlig og ‘livslang’ gave, i stedet for tøj eller legetøj.
Det skal børnene nok få en masse af, men at man som voksen kan kigge tilbage på guld kors, sølv hjerte æske med navn og dato indgraveret og andre søde små smykker er bare tusinde gange bedre end at vide man fik noget baby legetøj eller nogle bodystockings 😉
Det behøver ikke koste en formue, fordi man vælger at købe noget helt personligt ting til barnet, hos Fangels kan man finde rigtig mange personlige gaver, både til konfirmation, bryllup, student, julegaver eller dåbsgaver, i alle prisgrupper. – Og der er altid 10% på alle varer + gratis fragt, så man er sikker på at få det så billigt som muligt 🙂 Køb dem her.

  photo 7BE20C0B-B09F-4493-8047-82D98563FA7C_zpsjgasw66w.jpg photo 7F31D316-46F2-4FE3-971E-D62D71908488_zpsfyy478t2.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMAGERSTRAND I DAG MED MUSSE...