VI TA'R SGU EN TUR MERE - SKAL DU OGSÅ MED UD?!

DET PERFEKTE VEJR TIL AT LEGE UDE MED BØRNENE <3

Det er så dejligt at vejret langt om længe er blevet som vi kender den danske sommer, nu kan jeg endelig være udenfor med William, uden vi skal trække i lange bukser og tage jakker på. Faktisk har man meget mere lyst til at være ude end inde når vejret er så dejligt.
Det er perfekt vejr til at tage på stranden, eller hvis man har en have kan man fylde badebassinet med vand og gøre ungerne lykkelige resten af dagen 😀 ..
Williams elsker i hvert fald sit badebassin som han har hos mormor. Hos LegBilligt, kan man finde meget billigt udendørs legetøj man kan hygge sig i timevis med, sammen med ungerne 🙂 f.eks. kan man få deres badebassin til børnene fra kun 49 kr. Man kan også få en masse tilbehør, som man kan bruges på stranden med ungerne eller som tilbehør til badebassinet, så man kan gøre legene endnu sjovere 😀 Find tilbehør til badebassinet her.
Desuden kan du også finde ting som Frost legetøj, Minions legetøj, børnefilm og spare 20% på udvalgte LEGO produkter, samt meget mere hos LegBilligt – så er der endnu en god grund til at forkæle vores yndlings krudtugler <3

 photo E0E56E29-D4C3-4673-944C-E6AB7F56F679_zpswc0corug.jpg
 photo 290F4B0B-DEA9-4F9B-BD05-D68C80E58A75_zpsfpk8cajg.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI TA'R SGU EN TUR MERE - SKAL DU OGSÅ MED UD?!