JEG HAR LIDT RENGØRINGSVANVID!

Vi bliver mere og mere uafhængig af hinanden…

Okay, jeg ved godt min tankegang nogle gange er lidt langt ude..
Men, når jeg lader tankerne få frit løb, så kommer jeg bare på de underligste konspirations teorier :b Men altså, tænk lige et øjeblik på dette (for ikke andet, så bare i solidaritet med mig 😉  : Vi mennesker, vi bliver mere og mere uafhængige af hinanden. Altså udover min familie, som igennem rigtige mange generationer er blevet skilt, så skal vi jo faktisk ikke  så mange generationer tilbage, før det var helt normalt, at blive sammen for livet!
Er det en god eller dårlig udvikling vi er i? At det i dag er oftere man hører om folk med børn der ikke er sammen længere, end par der stadig er sammen med den respektive forældre til deres barn/børn.. Er græsset så meget grønnere på den anden side? Skal man bruge tid på at fikse det der ikke fungerer i forholdet, eller finder vi os ikke længere i noget og går ud og nyder livet mens vi kan?

Forskellen fra i dag til dengang er jo at kvinder tjener deres egne penge og er meget mere selvstændige. Vi er ikke afhængige af hinanden mere som vi var dengang. Dengang var manden afhængig af en kvinde, så hjemmet var rent, der var aftensmad serveret når han kom hjem og hun tog sig af deres børn. Kvinden var økonomisk afhængig af manden så hun kunne få husholdnings penge til tøj og indkøb, samt en tryghed.

Jeg føler selv at man ikke skal finde sig i noget der går over ens grænser, og man skal ikke kæmpe for hver en pris. Men man skal fikse det hvis der er det værd, for det er sjældent man finder en der er det hele værd. Jeg tror selv på at man sagtens kan være sammen med den samme resten af livet, hvis det er den helt rigtige. Vi skal passe på med at tage folk der elsker os forgivet og forvente at livet er en dans på roser..

Men igen, det er jo bare min lille skøre tankegang 😉
 photo EF701AA6-4B66-4DCF-A52E-DC5803145ED9_zpsw3fqyfrl.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR LIDT RENGØRINGSVANVID!