JEG SKAL UD MED 3 DEJLIGE MÆND I MORGEN <3

SOM AT HAVE EN NYFØDT BABY<3

Åhhha, jeg elsker allerede vores lille missekat utrolig højt, det samme gør William, og hun er allerede tryg her, og kommer ofte op og bliver nusset eller er nede på gulvet og lege med William 🙂 Det er så dejligt at se, de har det super godt sammen, og hun er simpelthen bare så bedårende <3 Vi er vilde med hende 🙂
Men, når det så er sagt, så er det liiidt som at have en lille baby…. igen! Hver nat har hun vækket William og mig ved 3-4 tiden om natten ;b ! Og når William så først er vågnet og set hun er der, så er han slet ikke til at drive i seng, så er det op og igang! åh gud!… Jeg putter endda William i sin egen seng, og lukker døren til hans værelse, så hun ikke kan komme derind, men William vågner ofte om natten, og hopper ind ved siden af mig, så hun kommer automatisk derind, eller står lige ude foran døren og mijav’er :b så ved man at man ikke får mere søvn den nat… :b
Igen igår nat vågnede hun vækkede hun os tyve minutter over 3, og selvom jeg ivrigt prøvede at få William med ind og sove igen, så var vi allerede oppe tyve minutter i 4 :/ …
Han var så frisk igår morges, kun fordi Bella var der, og han bare ville ind til hende 😀 .. Da han blev afleveret i børnehaven igår, fortalte jeg at han muligvis ville være ret træt, da vores nattesøvn er blevet spoleret de seneste par dage, inkl. i går og det endte da også med at William var faldet i søvn ude ved bænkene på legepladsen (for han ville i hvert fald ikk sove 😉 ) og blev båret ind i en af deres senge og tog en morfar 😀 ..

Men hun er jo det hele værd, så hva pokker, vi nyder bare at nusse hende, kl. shit om morgen 😉
 photo A7D8881C-9C13-442C-8422-84314EDA477B_zpsmirbn7ks.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL UD MED 3 DEJLIGE MÆND I MORGEN <3