MARERIDT :(

SÅ ER BRYNENE BLEVET FINE :D – SE RESULTATET HER <3

Som i kunne læse på bloggen i sidste uge, så skulle jeg i dag afsted til Herlev for at få lavet nogle “nye bryn”.. Mine egne har levet lidt sit eget liv, og jeg må indrømme at jeg ikke har været særlig god til at få fikset dem. Derfor var permanente bryn den perfekte løsning, så skal jeg ikke tænke over det hver morgen når jeg ordner make-up’en. Jeg ønskede at de skulle se så naturlige som muligt, og det lykkes bestemt 😀 – så meget at min veninde ikke engang lagde mærke til at de var blevet lavet, før jeg sagde det, hvilket er et meget positivt tegn i mine øjne 🙂 .

Det var en super lækker oplevelse og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet, de har aldrig været pænere <3 Mit ansigt er blevet meget mere symmetrisk og mine øjne ser meget mere vågne ud – selv uden make-up 😉

Hun er enormt dygtig til sit arbejde, og er uddannet hos Nouveau Contour, som Danmarks førende.. Hun tilbyder kosmetisk make-up, samt hår, eyelash og negle, så man kan lige få en kæmpe make-over det samme sted 😀 <3
Her er stedet hvor jeg fik dem lavet og hvor du kan kontakte hende for at bestille tid.
Hvis det er noget man ønsker at få lavet, så kan man lige nu få det til en billigere pris end normalt 😉

Farven falder med 50% pga. overskydende farve, og så skal de optegnes igen om 14 dage. Ellers holder de 1-5 år med optegning hver 1½-2 år 🙂
 photo FAA1F8D8-A699-4973-AD5A-D6AF715D4916_zpskhpjrckd.jpg photo 5098FE65-5278-47EA-B6F2-72A23F01D4D6_zpsrlzausog.jpg
 photo D5926811-6D28-406F-BD62-73AAC395D262_zpsax1v2jfc.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

 

 

3 kommentarer

 • Louise

  Super fine… og MEGET bedre end da du var gravid med W. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Hahah ja, SÅ meget bedre 😉 Dem vil jeg helst ikke mindes om 😀 hahah <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  De er flotte! Hvilken farve brugte hun?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARERIDT :(