BAMSE & KYLLINGS YNDLINGS BOLLER MED VARM KAKAO <3

PÅ ONSDAG – BLIVER SÅ LÆKKERT!

Uhm hvor jeg bare går en dejlig uge imøde hvor der skal ske en masse lækkert, i morgen kommer SandTv forbi og vi skal lave master interviews, og på onsdag skal jeg ud til en lækker klinik i Herlev og ha lavet permanente øjenbryn.. De skal selvfølgelig se meget naturlige ud og passe til mit ansigt, men jeg glæder mig virkelig meget til at se resultatet 🙂 Jeg skal faktisk ha lavet en masse lækre ting ved mig selv den kommende tid, nu har jeg endelig tiden til at få gjort noget ekstra, og forkæle mig selv <3
Men lige nu glæder jeg mig bare hel vildt til at komme afsted på onsdag, og til at spare ekstra tid foran spejlet hver morgen
 😉
 photo 2C9E1DE5-466C-4D14-900D-A09DCB6C89B8_zpsrwh6ysvh.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAMSE & KYLLINGS YNDLINGS BOLLER MED VARM KAKAO <3