3 FORSKELLIGE SUNDE SPRØDE SNACKS TIL FREDAG AFTEN ;) - OPSKRIFTER <3

NY SUND LIVSSTIL?! JUICEKUREN…

Tidligere i dag skrev jeg et indlæg om hvordan man let og enkelt kunne lave 3 forskellige varianter af sunde snacks, som et godt alternativ til fredags slikken. Det er lige så vigtigt at drikke sundt, og dér er der også gode råd at hente 😉 ..
Vi ved jo alle sammen godt at vand er et sundere alternativ til sodavand, men det er måske ikke helt så spændende, jeg ønsker selv at det skal være noget med smag.
Hos Unplugged Juice kan du finde den meget populære Juicekur som er blevet brugt af mange kendte mennesker i Hollywood. Som renser fordøjelsessystemet og genstarter kroppens vitale funktioner. Juicekuren findes både med frugt&grøntsager eller kun grøntsager, så man kan vælge det man selv er mest til, da det er vigtigt for at kunne holde kuren.
Juicekuren findes både i 3-dages, 6-dages, 9-dags 12-dages eller 15-dages kur. Og skulle være super effektiv. Find Unplugged Juice kuren her og start dit nye sundere livsstil<3
 photo D2126BBF-C964-4E1C-A46F-E1E7DF2114B0_zpscjg1spos.jpg photo 3B00F1C3-7C16-406A-B612-21DC3E32C1B6_zpshx3hephp.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
-Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 FORSKELLIGE SUNDE SPRØDE SNACKS TIL FREDAG AFTEN ;) - OPSKRIFTER <3