LUKSUS FOR BØRN - SE MINE FAVORITTER <3

MINE FORÆLDRE VANDT 7 RIGTIG I LOTTO DA JEG VAR LILLE . <3

Jeps, før min mor og far gik fra hinanden, og dengang jeg var en lille myr, dér vandt de sammen 7 rigtige i lotto. I min familie har vi altid været enormt heldige i spil, jeg har f.eks. vundet fritvalg på alle hylder i forlystelses parker rigtig rigtig mange gange, og 2 gange i træk på samme dag. Mine forældre har altid måtte slæbe hjem med gevinster fra Tivoli, Bakken mm. da jeg var lille 🙂 Og det samme gælder skrabelodder, gi mig den, så får du gevinst ;b haha!
Min far tog mig også et par gange med på de store Casino Barer i både Danmark & Sverige så vi kunne prøve vores held lidt af 😉 Dengang fandes online spil jo slet ikke på samme måde som i dag.
Min favorit var altid Rouletten, den har jeg godt nok også vundet et par gange på 😀

– Det er nok også være derfor jeg er så død uheldig i kærlighed 😀 .. Haha!
Men hva fan’ er det ikk ogs federe nogle gange at vinde en masse penge :b? .. Hos SpilNu kan man finde et stort udvalg af spil hvor man kan vinde penge, det er ikke særlig dyrt at satse og gevinsterne er ret høje og så behøver man ikke gå ud på barerne, som man gjorde dengang jeg var barn 😉 . Se her og find de mange spil de har at vælge imellem, de har også klassiskere som roulette og black jack <3 . Så det er nok et sted hvor jeg skal prøve mit held af 😉

 photo 6CFBEA44-6C52-4E9F-AA88-F2BB09BE1FEF_zps5qzx2gkq.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

27 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUKSUS FOR BØRN - SE MINE FAVORITTER <3