ROCK'N'ROLL BABY ;)

LUKSUS FOR BØRN – SE MINE FAVORITTER <3

Mange elsker luksus produkter, og tøj der er af lækker kvalitet – Jeg gør i hvert falde 😀
Jeg kan mærke markant forskel på Williams tøj, udfra hvilke mærker han har, pris og kvalitet hænger jo oftest sammen 😉 Han har dog tøj i både den dyre og billige ende, men de “gode” mærker går som regel ikke i stykker uanset hvor meget han bruger det på legepladsen, som det billige gør. Derfor vil jeg hellere gi lidt ekstra, og vide at det er noget der holder! Men man kan sagtens finde de gode mærker, til en pris der ikke er tårnhøj og som vi alle kan være med på, uanset indtægts niveauet 🙂 På sider som LuksusBaby, kan man finde rigtig mange af de mærker jeg snakker om, jeg er personligt ret vild med Levi’s, specielt nu hvor jeg har en dreng 🙂 det er så cute, især fordi han så kan ha det samme på som sin far – det er da lidt cool 😉 .. Da han var baby var det mere mærker som Mini A ture og Petit Bateau som er meget klassisk og med bløde farver, hvilket jeg synes er super lækkert til en lille babes <3 Hvor han nu som 4 årig gerne må se lidt “sejere” ud i mærker som Levi’s og Tommy Hilfiger 😉
Klik her for at se det store udvalg. Du kan også finde baby udstyr og legetøj hos LuksusBaby 🙂

Her er nogle af mine personlige favoritter fra siden<3
 photo 2B7CAA23-1443-4E61-8DDC-E7C0B25C5C99_zpsvazfgasg.jpg photo 558B1C0D-4C89-4FA8-82D0-40CC2F038831_zpswx6tb5a8.jpg photo B66C5855-C34E-46EA-9A0B-CDC25A109608_zpszmpzgqmz.jpg
 photo ABD3CC27-EF9D-4451-A59C-15D823DA95BB_zpszmu5dins.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCK'N'ROLL BABY ;)