Alle "vores" mænd får dæk/kælenavne

JEG SKAL UD MED 3 DEJLIGE MÆND I MORGEN <3

Gud hvor er jeg heldig, jeg er har verdens sødeste dreng, den bedste familie man kunne ønske sig og omgivet af de dejligeste venner <3 Det er dét der gør mig lykkelig, jeg er meget social-narkoman, og jeg elsker at være sammen med mennesker der gør mig glad, og skabe en masse dejlige minder med dem. Det er også super vigtigt for mig, at Williams barndom er fyldt med gode og trygge minder når han bliver voksen, og derfor er vi rigtig tit ude og lave ting sammen, både ham og mig alene, og sammen med andre..

I morgen skal vi ud min bedste ven og hans søn – i LEGELAND 😀 <3 Det bliver så sjovt! & bagefter står den på mad á la Sís 😉
De tre drenge betyder så meget for mig, og jeg er så glad for at Joe og jeg fik børn på samme tidspunkt, for vores drenge, hygger sig rigtig meget sammen og det er så sjovt at se dem vokse op sammen 🙂 . Det er ikke altid vi lige får tid til at ses, desværre. Da vi bor langt fra hinanden og vi har begge to rigtig meget at se til i hverdagen, med børn, arbejde og uddannelse. Men når vi så ses, så glæder jeg mig bare endnu mere 😀 Joe og jeg har været bedste venner i 11-12 år, og har skabt en masse minder på den tid, han er en af de sødeste mennesker jeg mødt. Så jeg føler mig meget beæret over at have ham i mit liv, det er helt sikkert en jeg beholder resten af livet 😀 ! Ham kan man altid ringe til og få de bedste råd om hvordan mænd tænker 😀 og jeg kvitterer gerne med gode råd om os kvinders tankegang.. Hahaha 😀

Amen både William og jeg glæder os rigtig meget, og jeg skal selvfølgelig nok prøve at tage en masse gode billeder, som jeg smider på bloggen i morgen 😉
 photo 3E1DDEFF-8A39-481E-9BAB-1F9BF162A5F2_zpseub6ekcj.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle "vores" mænd får dæk/kælenavne