PÅ ONSDAG - BLIVER SÅ LÆKKERT!

JEG ER DYBT AFHÆNGIG AF MINE VENINDER & VENNER .<3

Der går ikke en dag uden at jeg snakker med mindst en af mine tætteste venner eller veninder. Jeg har få meget, meget tætte personer som jeg bare ikke kan undvære i mit liv, og derfor bruger jeg også meget tid på dem. Det er mennesker jeg har kendt i rigtig mange år og som jeg stoler enormt meget på, desværre bor vi ikke op og ned af hinanden, men så er det heldigt at telefonen & facetime er opfundet 😀 . Når jeg har oplevet noget virkelig fantastisk er der intet bedre end at dele det med dem der betyder meget for én, og hvis det har været en møg dag, så er de dem der hjælper med at bringe smilet tilbage på læben <3 Min bedste ven har jeg kendt i en million milliard år, faktisk har vi været bedste venner siden vi var småbørn 🙂 Han er virkelig en af de mennesker jeg stoler aller mest på og hvis jeg har det elendigt, så er han den bedste at snakke med, han er så fornuftig og siger sin mening, selv hvis det er mig der har dummet mig. Og han snakker altid én i godt humør og ja, han er bare et fantastisk menneske 🙂 Det samme gælder mine bedste veninder..
Der er så mange venner der kommer & går som kærester, men dem man har kendt det meste af sit eget liv, de er værd at holde på for evigt <3

 photo DC000044-7252-4408-A4BA-E739571E7927_zpsq3py6rxx.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ ONSDAG - BLIVER SÅ LÆKKERT!