EN HYGGELIG 'FAMILIE' TUR I WEEKENDEN.. <3 WILLIAM BLIVER SÅ GLAD

FLERE BØRN??.. SKU MAN/SKU MAN IKK?

Jeg tænker tit på hvor mange børn jeg regner med at få i mit liv.. Indtil videre har jeg jo været ret stålfast i min beslutning om, at jeg i hvert fald ikke skulle have flere børn, og at William skulle være ene barn. Men jeg må indrømme at jeg med årene er begyndt at tænke på, om jeg egentlig vil have flere børn eller ej. Jeg mener, nu er jeg jo færdig uddannet, jeg har ikke svært ved at finde arbejde, William er i den “perfekte alder” til at blive storebror, det eneste jeg faktisk mangler, er en mand ;b .. Men hvis jeg havde ham, ville jeg så overhovedet tænke eller ønske at få flere børn?

Jeg ved det virkelig ikke, børn er en stor beslutning, og jeg har lært meget af at få William. Det er ikke fordi jeg ikke mener at jeg har givet William alt det bedste jeg kunne, og at jeg er sikker på at han får en super barndom og aldrig vil mangle noget<3 Men det har også været super hårdt.. Hvis der skulle være en ‘næste-gang’ så ville jeg da gerne at det var med en mand jeg ønskede at være sammen med resten af livet, at jeg er færdig med at læse, for at lave lektier og passe sin uddannelse, kan være virkelig hårdt samtidig med at man har barn/børn.. Jeg vil gerne have at vi bor et sted hvor jeg ønsker vi skal være mange år frem og alle de ting på plads, som jeg ikke havde på plads dengang jeg fik William… På den måde vil jeg mene at jeg har lært meget af at få William, for selvom de ting ikke er livsnødvendige at have for at få et barn, så gør det bare det hele lidt nemmere, hvis de ting er på plads først 🙂 .. Men selvom at jeg stadig ikke ønsker et barn lige nu og her – eller indenfor nærmeste fremtid, så må jeg indrømme, at tanken om at William måske en dag får søskende, – ikke er så skræmmende mere 😉 ..

Og så at kigge på det her billede, gør da bare at jeg fuldstændig smelter 🙂
Aaaaw, min lille godte <3  photo ED794232-644E-49A6-97B5-8320BE8A73D2_zpsvwnjkcij.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HYGGELIG 'FAMILIE' TUR I WEEKENDEN.. <3 WILLIAM BLIVER SÅ GLAD