PENGE AT SPARE FOR MANGE FIRMAER

EN TUR I ZOOLOGISK HAVE – MED 2 SKØNNE BØRN.<3

I mandags var jeg så heldig at få lov til at låne en af Williams veninder nede i børnehaven, så vi tre kunne tage en tur i zoologisk have sammen. Jeg var lidt nervøs for at have 2 børn med, da jeg aldrig har prøvet det før, og mere nervøs for at skulle have ansvaret for en andens barn – heldigvis havde vidste jeg at hende jeg skulle have med, var super velopdragende og meget nem, så det var ingen stor udfordring 🙂 Vi havde en kanon tur alle tre, og børnene var godt trætte da vi skulle hjemad igen 🙂 De var så søde og vi fik set på en hel masse dyr, spist frokost – og de fik hver deres zoologisk have madkasse, vi spiste is og legede i børnezoo. Da vi kom hjem, ville Williams veninde Emmelie gerne se Williams kattekilling og de 3 fik leget mens jeg lavet aftensmaden 🙂 Børnene fik også lov til at hjælpe mig med at få malet træpaller, som jeg skal bruge til møbler ude på altanen, så jeg tror at de begge havde en rigtig dejlig dag 🙂 William var i hvert falde så træt at jeg dagen efter måtte vække ham kl. 9, så han kunne komme i børnehave :b

Det er dejligt at William nu er den alder hvor hans venner kommer hjem til ham og leger, og det er en fornøjelse at se hvordan han er i andre børns selskab 🙂 Selvom det kan være lidt hårdere at se efter ekstra børn, så er det også tit nemt, fordi de leger sammen på en helt anden måde end jeg gør med William, og de lukker gerne døren ind til værelset (så der ikke kan komme voksne ind 😉 ) og åbner kun lige hvis de skal ha fyldt deres kopper, tallerkner eller skåle op 😉 Små lømler <3

 photo F350F3A7-FE18-41EE-AB43-6A5D61D7A91D_zpss1bd74wb.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

  • k Jensen

    Hvor er Williams kasket fra? har en storebror der ville elske hvis hans søn fik sådan en:-)??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PENGE AT SPARE FOR MANGE FIRMAER