EN TUR I ZOOLOGISK HAVE - MED 2 SKØNNE BØRN.<3

DET ER ALDRIG DIN EGEN SKYLD – ET NEJ, ER ET NEJ!

Okay, jeg læste lige en artikel på jyllands-posten her til morgen, der fik mig til tasterne med det sammen.. Artiklen omhandlet voldtægt, og jeg blev mere og mere forarget jo længere ned jeg kom i artiklen.. Da jeg kom til slutningen, kom min egen holdning heldigvis til sin ret. Men det handlede i grove træk om hvordan det er pigers egen skyld at de bliver voldtaget. Der blev taget et eksempel med en 16årig pige der gik lidt for udfordrende klædt, – for det kunne hun jo bare lade vær med? .. hun kunne jo også bare lade vær med at gå alene hjem en mørk aften, eller lade vær med at lægge op til en voldtægt med sin (citat) “smækre ungpigekrop” .. Men hvad fuck sker der lige for verden, hvis der er nogen der seriøst sidder med de her holdninger og victimblame.. Det er da klart at de stakkels piger er ødelagt for livet, hvis nogle sindssyge voksne sidder og fortæller dem hvad de selv skulle ha gjort for at undgå den situation

Prøv lige at hør her… Om du så har gået nøgen rundt, op og ned gennem strøget hele natten, og gjort signaler til alle om at du er ‘med på den værste’, så er et nej, STADIG ET NEJ, hvis en fyr får lyst til dig… Jeg kan sagtens forstå at man som ung pige kan tage nogle forhånds regler og man som forældre skal huske at snakke med sine teenages piger om hvad der kan ske, og derfor aftale at man altid henter sine børn hjem fra fest og byen, så man selv gør sit for at undgå situationer som voldtægt opstår. MEN det er aldrig nogensinde pigens skyld, uanset hvor udfordrende hun er gået klædt. De sindssyge mænd der findes i verden, kan ikke styre deres lyster, og tager ikk et nej for et nej..

Desuden, er det så ikke samfundets opgave at passe på de unge piger?! Jeg mener.. Når man bliver 13 år-og-teenager, så tager man hjernen af og stiller den i garderoben til man bliver voksen igen.. Alle skal ha lov til at prøve deres egne grænser af, og unge kender sjældent konsekvenserne ved deres handlinger, derfor skal de slet ikke ta ansvar for så stor en forbrydelse der er begået mod dem. Jeg håber virkelig ikke der sidder nogen piger derude der tror det er deres egen skyld! Det gør bare at de går med det selv, fordi de skammer sig over at de ikke selv har gjort noget for at stoppe det.. Søde, smukke, skønne piger? <3 I kunne ikke ha gjort mere, verden er et ondt sted, med sindssyge mennesker, som vi skal sørge for at holde bag lås & slå, så anmeld det og få det ud i dagens lys! Det er og bliver aldrig din egen skyld!

Jeg tror på der er et helt specielt sted i helvedet for den slags mænd!

Læs artiklen fra Jyllands-posten her..

 photo 9C704848-11C9-4CCD-AA0E-B7EDEE41D63E_zpsfnkwzcxr.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TUR I ZOOLOGISK HAVE - MED 2 SKØNNE BØRN.<3