En skide skøn dag med drengene <3

DERFOR ER VENINDER VIGTIGERE END KÆRESTER.

Jeg elsker at bruge tid på pigerne & Joe 😀 (<- ej at forglemme <3 ). Mine tætteste venner & veninder, er som familie <3 De er dét aller bedste at være sammen med udover skønne William. Jeg elsker at være single, for så er man aldrig kæreste kedelig, og man kan bruge masser af tid på at ta ud med de bedste..
Jeg elsker at have veninder sovende i weekenden, efter en bytur, eller spise lækker pige middag sammen, ta ud og shoppe, jamen, bare alt det man gør med de aller tætteste veninder <3 .. og ikke mindst den fortrolighed og tillid man har til sine venner, den er næsten umulig at finde andre steder. Joe, er den bedste ven jeg har haft og har, vi har været uadskillelige i 11-12 år. Selvom han ikke er “en af tøserne” så betyder han mindst lige så meget 🙂 <3 Han er den jeg oftest bruger når jeg skal ha et godt råd, eller hvis jeg har en møg dag og lige har brug for at lufte tankerne til en jeg stoler på 🙂 Han er altid så ærlig og jeg sætter pris på at han nogle gange har ‘skældt mig lidt ud’ for at give mig et skub i den rigtige retning. Han er en jeg vil være venner med, resten af mit liv.

Men selvom jeg fik en kæreste, så ville jeg aldrig glemme at bruge tid på mine skønne venner & veninder <3 De er trods alt dem der er der for en altid, selv når det hele går skidt 🙂 .. Det er vigtigt for mig at William også får nogle tætte venner han kan dele alt med, og det er skønt at se han allerede har en bedste ven nede i børnehaven, som bare er lige så skøn og dejlig som William 😀 Han har i det hele taget rigtig mange gode venner 🙂 og for mig som mor, rører det mig dybt i hjertet når jeg ser ham lege med andre børn, for uanset hvor meget jeg leger med ham, så kan jeg ikke give det samme, som en jævnaldrende ven, det er en helt anden måde de leger på 🙂 og det er så sødt at observere <3 .. Det er nemlig rigtig vigtigt for at blive et socialt menneske, der kan omgås andre og har tillid til andre mennesker. Der findes ingen jeg stoler mere på end mine bedste venner, de siger også altid deres mening, selvom den kan gøre ondt, fordi de vil en det bedste. <3

 photo B1993552-CF7B-4CFE-BFD2-D0DB0966CD47_zpsrml1c0kq.jpg

Kærester kommer og går, og William vil måske også en dag prøve at få sit hjerte knust, men de bedste venner og veninder er præcis som familie, de bliver for altid. 🙂 I medgang & modgang!

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skide skøn dag med drengene <3