FØLER JEG MIG UDNYTTET ELLER KLIPPET FORKERT I PROGRAMMET?

ALLE SKILSMISSE FORÆLDRE BURDE GIVE DERES BARN/BØRN SÅDAN EN DAG.

Nøj, hvor har William og jeg hygget os i dag på bakken, er sikker på Jesper ville sige det samme. 😀 Jeg synes virkelig alle forældre der er gået fra hinanden burde gi deres børn sådanne dage. Mine forældre gjorde det også, på trods af de var blevet gift med andre, kunne vi sagtens alle tage en tur i tivoli som “en stor familie” 🙂 Alle var glade, og børnene fornemmer at der er en god stemning mellem alle forældre/stedforældre. Jesper og jeg er dog ikke nået til det punkt hvor vi har bragt “andre forældre” ind i billedet. Men William forstår jo stadig pointen i at mor og far gerne vil hinanden det godt, og selvom man ikke lever sammen og elsker hinanden, så kommer vi hinanden ved, fordi det vigtigste i vores liv er vores fælles barn <3 Vi har haft (og kommer måske også til at få) vores skænderier, men når man giver sine børn de her oplevelser, og samtidig prøver at vise dem, at det aldrig er deres skyld eller fordi nogen ikk ka li nogen.. Så tror jeg på at det kan kompensere for rigtig meget 🙂 Jeg tror i hvert falde William følte sig meget værdsat hele dagen og kom hjem med en masse ting han havde vundet sammen med far, ballon og en kæmpe slikkepind ;b <3 Mit lille et og alt!
En stor tak til Williams far for at have inviteret på så hyggelig en dag, og gøre vores søn, så glad 🙂

Jeg glemte helt at ta’ en masse billeder til bloggen, så i må leve med dem jeg har fået med 😉
 photo 3E89C9B4-BD37-4645-9356-4561810AE8F5_zpsawmozr9q.jpg photo 317AC757-73D9-4D9C-9B1E-D26093DCED33_zpsxr1sy68e.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

3 kommentarer

 • Isa

  Hej Amandasisse, super godt indlæg og fine billeder, må ærligt indrømme at dit guld ligner rigtig meget sin far, og hold nu op, hvor må i have været et flot par dengang, og et endnu smukkere par nu, hvis i stadig var sammen, netop fordi i er blevet ældre, mere stilfulde og begge vildt lækre, i passer så godt sammen, </3 hvor er det bare ærgerligt, men som jeg ved, så fungere i bedst hver for sig. Men nu hvor du er så åben omkring næsten alt, mhs. til Williams far, dig, William, (jer) så kunne jeg rigtig godt tænkte mig at vide, (hvis ikke du allerede) har fortalt det, hvordan du kom over brudet???

  Jeg så et afsnit i de unge mødre, hvor William stadig var lille bitte, at du fortalte at Williams far, havde smadret "dit hjem" var han sådan, mens i var sammen ? Eller efter i gik fra hinanden? Og hvordan har du det med at Williams skal se/kende den side af sin far, når han blir ældre? Jeg forstår at vi alle kan blive vrede, men ligefrem at gøre det, mod moderen til sit barn, er lidt barskt.

  Håber at du vil svare, så godt og så diskret som du nu kan. :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Først og fremmest, tusinde tak for de rosende ord, både omkring William, Jesper & jeg 🙂 & ja William ligner sin far rigtig meget 🙂
   Jeg kom over bruddet fordi jeg havde William at tage mig af 🙂 Vi havde været sammen en del år, men Jesper og jeg gik fra hinanden før William kom til verden, dog prøvede vi i en meget kort periode og se om vi kunne være sammen igen, men tror vi begge var meget enige i at det ikke fungerede. Vi kunne virkelig få det værste frem i hinanden og William var ikke tjent med forældre der kun var glade for hinanden halvdelen af tiden 🙂 Vi fortjente alle tre noget bedre.. Jeg er sikker på at Jesper fortryder de ting der skete flere år tilbage, men “to be fair” så har jeg heller ikke selv været helt fejlfri 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Hvor er du sød, tusind tak for svar <3 god vind til dig og din smukke dreng, og selvfølgelig også til hans far 🙂 elsker din ærlighed også er du bare så gudesmuk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLER JEG MIG UDNYTTET ELLER KLIPPET FORKERT I PROGRAMMET?