Mirakelcreme <3

Sund aftensmad på ingen tid, der smager helt fantastisk! <3

Det er ikke altid nemt at få de kære børn til at spise sundt, men når man kender sit barn, så kan man hurtigt aflure hvilke grøntsager der let ryger ned.. På baggrund af det, så har jeg “hjemmebrygget” en lille let sommerret, som tager ingen tid at lave, som smager helt fantastisk, – og William elsker det!

Man kan reelt bruge lige de ingredienser man selv ønsker og foretrækker.. Så kan man jo også hele tiden fornye smagen 😉 Men her kommer de ingredienser jeg valgte at bruge igår aftes. Personligt elsker jeg marokkanske krydderiblanding, det er lidt stærkt, men har en mild og sød eftersmag af kanel. Samt masser af ingefær! Herhjemme spiser vi det i rigtig meget mad! Det er så godt for kroppen..

Appelsin & Ingefær Kylling med Rodfrugt “pomfritter” (2 Personer)

Til Kyllingen:
* 2x Kyllingefilét
* Ingefær
* 2 Appelsiner
* 2 tsk. Soyasovs
* Lidt olivenolie
* Marokkansk Krydderiblanding
* Evt. en grøn chili skåret i små tern
* Hvidløg (efter ønsket smag)

Til Rodfrugt “pomfritterne”:
* 1-2 rødbede
* 1-2 pastinak
* 5 Gulerødder
* 2 Spsk. Honning
* 2 tsk. Olivenolie
* Salt og peber.

Tilbehør:
* Bulgur

Fremgangsmåde
Start med kyllingerne, press appelsinsaften ned i en skål, riv ingefæren ned i, kom soyasovs, krydderier samt hvidløg og chili i. Tilsæt så kyllingerne til blandingen.
Imens du laver rodfugterne, står kyllingerne i køleskabet og trækker (hvis man har tid, så er det en rigtig god idé at lave kyllingerne klar aften før, så de virkelig trækker smagen til sig 😀 )
Rodfrugterne skrælles, skæres i stave og kommer i en skål.. Dertil tilsættes honning, olie, salt og peber.. Rør rodfrugterne godt rundt i “snasken”.. Rodfrugterne bages i en forvarmet ovn på 200 grader i 20 min. Imens steger du kyllingerne på panden og laver bulgur til 😀 <3 Perfekt blanding, og man kan skifte det ud man ønsker med hvad man vil og lave sin helt egen udgave, ret nemt 😉 Det er i hvert fald en super ret her i sommervarmen, hvor maden helt skal være lidt let og lækker.

 photo CA0E01A8-7FF1-4415-A1F6-485C49D75BF5_zpsisgrzawr.jpg photo 0E3265E7-F817-4571-BC8D-F0B24F6C98C6_zpsok2brd4s.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mirakelcreme <3