Vi stak af fra det hele...

Sommerferie :D – Hvor skal du hen?

Nu er sommerferien over os, og det Danske vejr har fejlet big time, så det er vist ret oplagt for mange at tage en ferie sydpå for at sikre sig sol disse måneder 😉 I år er planen indtil videre at blive hjemme, for jeg har en hel masse arbejde jeg ikke bare lige kan smutte fra, desværre.. Jeg kan slet ikke se hvordan jeg skulle ku ta en uge ud af kalenderen lige i øjeblikket, da jeg arbejder på at få en del projekter op at stå.. Men, det betyder ikke at jeg ikke lige drømmer mig væk i ny og næ 😉 .. Det ville da bestemt ikke gøre noget hvis man blev tvunget en uge væk, på dejlige udflugter og se verden med den dreng der betyder mest for mig 🙂 Det trænger vi vist til, og skal vi også gøre når der lige er bedre tid til det 🙂

Jeg kan godt sidde og drømme mig lidt væk til Topturs’ – Rejser til Thailand, hvor vi kunne komme ned og se en masse fantastiske dyr, padle rundt i din kajak, svømme eller slappe af på stranden. Åh ja, bare nyde livet for en stund med min bedre halvdel 🙂 <3 og samtidig så er Thailands natur også bare noget af det smukkeste i verden <3
 photo 80A5BF71-48E7-4DC6-BB7A-2F2388D29302_zps6jhk78tn.jpg photo B7F8EFB4-02C6-4A81-A5A1-716815C6662A_zpsgsd3s0ns.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi stak af fra det hele...