Min søn bliver måske lidt af en mandschauvinist

Mit forhold til Jespers familie

Der er tit mange der spørger ind til Jespers familie, det er jo også klart når det er meget man ikke ser på tv. Både Jesper og hans familie, har som meget af min egen familie, valgt ikke at deltage i programmet, hvilket jeg har fuld respekt for 🙂
Men det betyder jo heldigvis ikke at de ikke er en del af billedet, for det er de i den grad 🙂 .. William ser tit Jespers familie og de er nogle af de dejligste mennesker jeg kender. Jespers mor har støttet mig meget både under graviditeten og efterfølgende da vi fik William – på trods af Jesper og jeg ikke var/er kærester. Den familie betyder meget for mig, fordi det er Williams familie, og selvfølgelig også fordi de er som de er 🙂 .. Når Jesper og jeg har været lidt uvenner har Jespers mor heller aldrig blandet sig, og jeg har altid følt at jeg kunne snakke med hende om hvad som helst 🙂

Jespers familie deltager i øvrigt også meget aktivt i arrangementer i Williams vuggestue/børnehave, tager ham med på camping og er altid inviteret med til fødselsdage 🙂 Uanset hvordan tingene vender og drejer sig, så vil jeg altid snakke med dem, på næsten samme vilkår som mine forældre, de er i hvert falde altid velkommen og “må få” William lige så meget de har lyst 🙂 For på samme måde som med Jesper, så er William det vigtigste, hvilket også inkluderer hele hans familie, fra begge sider 🙂 så har jeg jo bare været super heldig at det er så skønne mennesker 🙂

Han er Jespers og mit mesterværk  photo 6041346F-BE3B-4109-ABFE-1EC6D9CAF2FE_zpsywbiobjm.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søn bliver måske lidt af en mandschauvinist