18 år og gravid..

Min tid før William..

Ja, jeg levede virkelig et helt andet liv før jeg fik William, derfor var min tvivl om at beholde ham virkelig stor (læs 18 år og gravid). Hvordan skulle jeg kunne ta ansvar for et lille uskyldigt menneske, når jeg ikke engang kunne ta ansvar for mig selv? Jeg skulle være glad hvis jeg ikk blev anholdt, det var dét liv jeg levede.. Masser af penge, druk, smoke og kriminalitet.. Sidstnævnte vil jeg helst undlade at komme for meget ind på, da jeg vil ikke hænge nogen ud og jeg vil slet ikke skade min egen position.. Dem omkring mig ved langt det meste, min familie, arbejdsgiver og selvfølgelig veninderne <3 I dag ville jeg jo ALDRIG bytte det liv jeg har nu ud med… Dét dér.. Men dengang tænkte jeg virkelig meget anderledes, jeg anede ikk hvordan jeg nogensinde skulle kunne tjene lige så mange penge, på den rigtige måde, men jeg ville heller aldrig bringe et barn til verden med “sådan en mor”.. Really, selvom jeg har haft den bedste barndom, så har jeg også set og hørt ting jeg helt sikkert ikke skulle.. Jeg ville kun give mit barn det absolut bedste fra min egen barndom og han/hun skulle ALDRIG igennem det jeg har prøvet i min ungdom, aldrig!

Men, hvordan skulle jeg kunne forlange mit barn blev bedre end mig, hvis det var dét h*n havde at se op til?..

Derfor valgte jeg, at hvis jeg skulle have den lille diamant der lå i min mave, så var alt det pis jeg lavede, fuldstændig SLUT i mit liv! Fra den dag jeg valgte at afmelde aborten, skulle jeg droppe alt det jeg havde gang i! Fortælle folk at jeg ikke gad mere, at jeg ville mere med mit liv.. For den person jeg var, fortjente slet ikke at have et så værdifuldt menneske som William i sit liv.

Mor er noget man skal gøre sig fortjent til, og det ville jeg.. Jeg droppede alt fra den dag, og brugte alle mine aftner på at læse lektier, selv de weekender hvor jeg plejede at være ude og lave ballade, dem brugte jeg med hovedet i bøgerne (ikk så underligt jeg blev så klog 😉 )..

Det var super svært, for hallo, jeg havde ikke prøvet andet end det. Jeg følte jeg stod lidt alene med det hele, og samtidig skulle jeg gøre mig fortjent til min titel som mor.. Jeg måtte opføre mig som en mor mange måneder før han overhovedet blev født, for det var en rolle der lå så fjern fra mig.. Jeg kontaktede også en psykolog på daværende tidspunkt, og fik rigtig meget hjælp, for før i tiden slog jeg bare fra mig hvis tingene ikk’ gik min vej. Jeg har slet ikk tal på hvor mange mennesker jeg har givet et “knytnæve kys” eller to.. Men den tilgang ville jeg også vende, i dag ville jeg jo aldrig i mit liv spilde kræfter på det pjat.. Men dengang skulle jeg lære at få afløb for mine frustrationer på en mere politisk korrekt måde 😉 ..

Meditation hjalp mig rigtig meget og det at snakke med en der ikk behandlede mig som en gal, men som et menneske der bare ikke vidste bedre og kom for at lære 🙂 Hun gav mig så meget at tænke over, og jeg var fik virkelig “blod på tanden” for det her projekt, jeg kunne simpelthen bare ikke blive en god mor, jeg ville være den aller bedste. Den dreng skulle aldrig mangle noget. <3
Der er bare ikke nogen mennesker der kan pisse mig så meget af mere, jeg er ret rap i replikken og hvis mit blod endelig skulle begynde at koge, så bliver jeg bare kold i røven.. Jeg har lært, at hvis noget ikke gør mig glad eller lykkelig, så fjerner jeg det fra mit liv. Livet er for kort til at spilde det på idioter, forkerte venner/veninder, dårlige vaner og ting der ikke giver mening 🙂 .. Hvis jeg kunne lave de ting om som jeg gjorde før jeg fik William, så havde jeg klart gjort det!

Efter jeg har snakket lidt om min fortid i De unge mødre, så har jeg fået en del henvendelser fra piger på facebook, som står i samme sted som jeg stod i før William.
Jeg har på bedst vis prøvet at rådgive ud fra mine egne erfaringer, for der er ingen der fortjener at være i det sted.. Jeg er ikke ekspert, men hvis der bare er én ung pige eller dreng, der kan få øjne op eller bare tænke over deres liv efter at have læst eller hørt min historie, så er det dét hele værd at dele den…

Livet er så meget mere værd og giver så meget mere mening, når man vælger at leve det, specielt hvis man er så heldig at ha en lige så dejlig dreng som min, der gør det hele endnu mere værdifuldt <3 :*

Mit livs lys, min stolthed, hele min verden, best part of me, det jeg lever for <3

 photo 4E9C951F-73FB-48EE-81F0-57879CDC6C00_zpsy1fykm6x.jpg photo 7DE2E419-7FB5-4955-B9B5-41C518FA5815_zps6orhkmmc.jpg photo 0BE193AE-8E92-43E5-82E0-1498C41B5E75_zpsigpapqgs.jpg

(Foto: Kanal 4/Janus Nielsen)

Børn gør ikke hvad du siger de skal gøre, de gør det du gør.. Derfor altid vær det aller bedste eksempel for dit barn <3 

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 år og gravid..