VERDENS SJOVESTE INDKØBSTUR :D <3 HAHAHAHA<3 LOVELY!

Min søn bliver måske lidt af en mandschauvinist

Haha, jeg elsker min dejlige familie. <3 Det er de sødeste mennesker, og igår fik vi besøg af Williams morfar, som William har et rigtig tæt forhold til, da han/de siden William var 1 år fast har holdt ‘mande-hygge’ en weekend om måneden. Og som William siger “det er forbudt for piger” 😀 Men han kom forbi til frokost og skulle lige hjælpe med at fikse Williams seng og sætte hans cykel op.. William vil altid rigtig gerne hjælpe morfar, og jeg kan høre de står og pusler inde i stuen med cyklen og morfar får forklaret hvad det værktøj de skal bruge hedder og hvordan man gør, da William siger: “Morfar? Det her det er kun noget for drenge ikk? Piger må ikke være med vel?” Morfar griner lidt og siger så “Neeej, det må de ikke, de skal holde sig væk, og lave mad i stedet 😉 ” Hahah..
Ej men de to, de har virkelig så gode sammen, og William har lært så mange ting af ham, som f.eks. at stave og hver gang William har været hjemme hos morfar, så har han lært noget nyt, han er en klog mand ham morfar, og en af Williams bedste venner 🙂 <3 Udover den uheldige bemærkning som er nævnt ovenfor, så ville jeg faktisk være ret stolt hvis William bare blev halvt så klog som sin morfar 😀 <3
 photo 73E8CADF-36DE-4FF6-88A9-8FC78DFBDED2_zpsygj2byxy.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Camilla

  Forhåbentlig har du forklaret William, at piger kan lave præcis de samme ting som drenge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Selvfølgelig 😉 Han bliver også sendt i køkkenet 😀 ..
   Men tror han har fundet ud af at mor ikke har skruet hænderne så godt sammen når det kommer til Handy ting, – Der bliver altid ringet efter ‘Mandeforstærkning’ ;b

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS SJOVESTE INDKØBSTUR :D <3 HAHAHAHA<3 LOVELY!