En sikker vinder ;)

Lækkerier til baby & mor..

Åh hvor jeg savner dengang William var en lille baby, det var/er bare noget helt specielt ved at købe baby ting og udstyr til både mor og baby.. Det dér med at købe sin første barnevogn, købe ind til baby værelset, baby tøj – og alt det der medfølger.. Der mærker man virkelig man er blevet/eller ved at blive mor 🙂

Jeg husker tydeligt at jeg ikke rigtig kendte til de forskellige mærker, og havde brug for vejledning og rådgivning i hvilke mærker der var “de bedste” for barnet, eller hvilke funktioner der var praktiske når man fik babsen 🙂 … Men en ting der virkelig er uundværlig og som jeg har brugt meget tid på at pakke gennem årene, det var Williams pusletasken. Sådan kan man simpelthen ikke leve uden. For det kom helt bag på mig, hvor meget man alligevel skal have med til sit lille pus, hver gang man skal ud på en lille udflugt og udforske verden med dem. – De bruger jo meget mere plads end hvad der kan være i en almindelig dame taske 😉 Men den må jo også helst gerne se lidt smart og fiks ud samtidig med den er praktisk.. Et godt sted hvor man kan finde både klassiske sorte og nogle i fede farver er Pusletasker fra BABYHOME, de har et bredt udvalg så du kan finde lige den der passer aller bedst til din barnevogn og stil – og stadig er rigtig praktisk til turen 😉 og lige nu har de faktisk tilbud på en række af dem 😀

 photo F16C300A-DD7D-46C0-8609-21E2E0156A6E_zps9pcbwxsz.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sikker vinder ;)