Husk altid; at forkæle dig selv!

Jeg har en stor dreng nu :) ..

Det er helt utroligt hvor hurtigt tiden går når man har børn. Alle siger det – og det passer! De vokser alt for hurtigt, og selvom man ønsker de skal blive selvstændige, så går det også alt for hurtigt.. 🙂 Han er 4 år, og det er snart 5 år siden jeg blev gravid.. Det er helt vildt at tænke på.. Men jeg er mere imponeret over hvor sød, kærlig og kvik en dreng jeg har præsteret at få <3 Han er så næste kærlig, så taknemmelig og høflig. 🙂 Han snakker som dagen er lang, og med alt og alle.. 😀 Samtidig er han (hvis ikke han er helt overtræt 😉 ) en meget tålmodig dreng, hvis vi skal sidde og vente lææænge – det kan være på hospitaler, en forsinket bus/tog eller andet, så tager han det utrolig pænt. Han bruger bare ventetiden på at… SNAKKE endnu mere 😀 <3 Jeg elsker den dreng! Han er så amazing!

William har også allerede i en meget tidlig alder kunne stave til både mor og far, men nu kan han skrive William, og han kan stave til mange af børnene nede i børnehavens navne, jeg er virkelig stolt af ham. Han elsker at stave ord og spørger tit ind til det. 🙂 Derudover har han mødt en del mennesker i hans liv, som snakker engelsk, så det er han meget nysgerrig på 🙂 Det er så dejligt at se, og skønt at kunne hjælpe sit barn til at blive en lille Einstein 😀

Det er også lidt vildt at tænke på, at når jeg er 37 så bliver William 18 år :O …. Det er der mange mennesker i dag først starter ned at få børn, eller har små børn… Det er en lidt crazy tanke :b .. Men hva’ pokker, forhåbentlig kan det kun betyde at jeg når at se min søn blive en rigtig gammel mand, det er jo ikk’ helt skidt at have så mange år med sit et og alt 😀
 photo 7A3CA6EA-D672-45C8-B1A7-03DCEA7AB75D_zps09yuhaaf.jpg photo D6A492EA-6D2F-4DEB-91D7-2C06B4BB5EBB_zpskejsvgdl.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk altid; at forkæle dig selv!