Sommerferie :D - Hvor skal du hen?

Jeg er på ingen måde perfekt..

Jeg tror på at alle mødre, er de bedste mødre som de er i stand til, udfra de midler de har.. Jeg er på ingen måde perfekt, jeg har kun to ‘voksne hænder’ der skal holde styr på det hele.. Jeg føler at uanset hvor meget jeg gør rent og rydder op, så står William i den anden ende af lejligheden og roder endnu mere 😉 det er et konstant kapløb med tiden.. Jeg føler aldrig jeg kan tillade mig at sætte mig ned i sofaen ogr slappe af, for jeg kan høre og mærke støv og snavs der begynder at titte frem overalt… Hvis jeg sidder ned og får slappet af, så får man dårlig samvittighed over alle de ting man kunne ha nået..

Jeg er ikke perfekt på den måde, at jeg ofte ubevist vælger arbejde før William…
En normal arbejdsdag ser for mig sådan ud: 7:30/8:00-16:00 og igen 19:00/20:00-23:00 Udover det, skal hjemmet holdes rent, der skal laves mad, jeg skal nå og lege med William og så skal vi i bad. Så der er virkelig ikke lang tid til at nå alt det andet. Dagene kan til tider godt føles alt for lange og jeg kan blive en lille mobs, er snærer nogle gange af William, hvor det ikke er rimeligt. Noglegange kan selv de mindste ting irriterer mig.. De tidspunkter kender vi vist alle, hvor man dårligt kan sige buh eller bæh til en uden man er ved at rive hovedet af folk omkring en 😉 .. Det vigtigste for mig er bare at jeg husker at få sagt undskyld til f.eks. William hvis jeg har opført mig urimeligt eller jeg er kommet til at snakke lidt hårdt til ham.. Det er vigtig for mig, at han forstår at det ikke er hans skyld jeg nogle gange er lidt stresset, men at det er fordi jeg skal nå en masse ting, og at det så er ret irriterende når man har sagt nej til ham en million gange forinden 😉 .. Jeg  ville ønske man konstant kunne være den perfekte kvinde, med styr på alle snorene, hvor man aldrig var stresset og ens børn altid opførte sig eksemplarisk 😉 – men er det ikk lidt af et drømme senarie? ;b
 photo 6FD7EB9B-A82D-4534-A714-EFBF39A187E6_zpsoeekpwn6.jpg photo 242938CF-5C55-48DE-A982-298A26403337_zpsjzwomdeg.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie :D - Hvor skal du hen?