Jeg skal aldrig være afhængig af en eller anden tosse..

Hurtig nem mad – uden selv at gå i køkkenet ;)

Wuuhu, jeg kan vist godt kalde mig selv stor forbruger af fast food, godt nok mest af det sunde fast food.
Men jeg elsker når jeg kan slippe for at lave mad 😉 Jeg kunne godt leve resten af livet med at spise mad udefra.. Hvis jeg er ude med veninderne eller William, ryger vi hurtigt ind på en cafe når sulten melder sig.. Hvis jeg er hjemme og skal arbejde til sent ud på aften, så er det ofte bare den nemme løsning at slippe for madlavningen, og hvis tiden ikke lige er til at tage ud og spise, så er det jo endnu nemmere at få det bragt til døren 😀

Den klarer hungry.dk heldigvis rigtig godt for os 😉 Med et par små klik på deres smarte app, kan vi valgfrit vælge mellem alt fra sushi, cafe mad, French Chicken, indisk mad eller min favorit, thaimad <3 Muuums, det gør bare de hårde dage en del nemmere og sparer mig for en masse tid 😀 Hungry.dk leverer i hele landet, og gør det super nemt at bestille, uanset om man gør det fra app’en eller via. deres hjemmeside 🙂 – Udover det har de et super smart system, hvor man får et gratis bonus måltid, hver gang man har bestilt derfra 10 gange 😉 Lækkert!!
 photo 2B5245C1-8322-4A9F-B2A4-5EA4F4EB7EF9_zpsdh0mbv4k.jpg
 photo 4DDCBF19-5CF4-4BAD-93FD-8FDCCD776609_zpsv5iyqqel.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal aldrig være afhængig af en eller anden tosse..