Mit år 2015

Eksamensstress

Der er en helt masse, der lige nu sidder og skriver opgave eller læser op til et fag i skal op i. Præcis som jeg gjorde for under en måned siden, så jeg ved virkelig hvilken hovedpine det kan være .. Der er rigtig mange der spørger hvordan jeg klarer mig igennem det, og jeg prøver derfor at skrive et par gode råd op, for jeg er selv hamrende nervøs inden, under og efter eksamen :b Men der er altid et par punkter jeg plejer at overholde, for at kunne klare den 😉

1) Sæt go tid af – og hold pauser. Det er godt for hjernen at få nogle pauser og frisk pust til at tænke, jeg kan selv ofte gå-i-stå mens jeg skriver opgave og så får min hjerne lige brug for frisk luft og en tænkepause så jeg er klar igen med nye ideer 😉 ..
2) Læg en plan. Det hele går meget nemmere, hvis man har en plan over hvornår man ønsker at være færdig med hvilke dele af opgaven, på den måde er man også sikker på at man når det hele, hvis man vel og mærke holder sig til sin plan, gennem hele processen 🙂
3) Lær det udenad. Det giver så gode point, hvis du kan virke selvsikker nok til ikke at kigge i papirene og så snakke derud af, selvom du er usikker på dine svar eller din opgave, så rejs hovedet og vis at det har du fuldstændig tjek på 😉 Så lær din opgave i søvne 😀  
4) Tænk over dine svar og begrund dine  valg. Man kan ‘næsten’ fyre hvad som helst af, hvis man bare kan argumentere for hvorfor man vælger som man gør. Det værste man kan sige til en eksamen er “det ved jeg ikke”.. Det er simpelthen forbudt 😉 Så hellere svar forkert og credit for at man prøvede :b
5) Kend og erkend dine fejl. Hvis du midt under din fremlæggelse opdager fejl i opgaven, eller lige inden du skal ind, så nævn dem! Det er vigtigt at læreren og censoren kan se at du allerede har opdagede dem, og ikke lader som ingenting og håber på de ikke har set dem – for det har de :b .. Husk ingen er perfekte og alle kan lave tastefejl eller kludder i en opgave, men den kan altid reddes 😉 ..

Håber det er nogle råd der kan bruges – og alt muligt held og lykke med din eksamen <3

 photo 02013693-3CF5-44AB-A4B5-5F4977B21558_zpswqyniwv1.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit år 2015