Work hard - play hard! Spændende fremtid forude..

Den danske sommer – og Høfeber!!

Der er ikke noget så dejlig som den danske sommer, men for os der lider af høfeber, pollenallergi mm. der kan sommeren også være lidt af et helvedet. For selvom man kan få meget medicin i dag som hjælper, så kan man slet ikke nyde sommeren ordentligt. Jeg har endda prøvet det meste medicin der er på markedet, men uden den store forbedring.
Jeg havde hørt om de her Rhinix næsefiltre der skulle forhindre en i at få stoppet næse hele sommeren og nyse sig selv halvt ihjel 😉

Det måtte bare prøves! For alle os der lider af høfeber eller allergi om sommeren, ved bare hvilket helvedet det er. 🙂 Produkterne blev bestilt på Rhinix’s hjemmeside, hvor du kan finde en rigtig god guide til hvordan man bruger dem og hvilken størrelse du skal bruge, da dér ikke er to næser der er ens 🙂 .. Hvis man er usikker på størrelsen, og virkningen, kan man købe en prøvepakke for bare 49,- .. Jeg modtog produkterne, og selvom den danske sommer ikke for alvor har slået igennem, har jeg da lige måtte prøve dem, så jeg er klar til pollen kommer i luften ;b – min værste fjende!
Og jeg må sige at jeg indtil videre er ret imponeret, jeg undgår at nyse, kløe i halsen og en næse der løber konstant, alt sammen uden brug af diverse medicin..
Det sidder heller ikke at irriterer op i næsen, for man bemærker den slet ikke efter kort tid. De kan bruges både inden og-udenfor, uanset om man er aktiv eller slapper af 🙂 Det er dog bedst at sætte den i om morgen, inden allergien begynder, så er virkningen bedst 🙂

Nu er der slet ikke noget der skal forhindre mig i at nyde den danske sommer fuldt ud 😉

 photo E499817D-4F36-4E3F-B39A-931C78729C02_zps8ap5uuvi.jpg photo B968901B-B3D2-4E4E-AE79-D52F98A48CD4_zpslhfk9h35.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work hard - play hard! Spændende fremtid forude..