Den danske sommer - og Høfeber!!

Dagen efter valget ;) <3

Åh ha, sikke min facebook går amok i dag, den ene halvdel sviner den nye regering til, og den anden halvdel jubler… Jeg må ærligt indrømme at valget gik langt bedre end jeg turde håbe på… Jeg er en af dem der har været rimelig træt af at høre på Helle Thorning – Den kvinde har fået alt for meget taletid! Men samtidig synes jeg at de to kandidater var et valg mellem pest eller kolera.. Så at Dansk Folkeparti lige nuppede en overlegende sejr, det er jeg godt tilfreds med 😉 ..

Men hele valget har i mine øjne været lidt af en joke i år, jeg fulgte ikke med i alle debatterne, da jeg var ret træt af at det hele handlede mere om at svine de andre partier til, end at få sine valgforslag på banen og fortælle folket hvad man vil ændre hvis man kom til magten.. Det var jeg så træt af at høre på, så jeg slukkede for deres crap.. – For hvis de endelig lukker noget fornuftigt og brugbart ud, så er man ikke engang sikker på om det bare er en lille hvid løgn for at få flere stemmere. Men nu er det ovre, og Danmark får en forhåbentlig lysere fremtid de kommende 4 år <3

Jeg stemte naturligvis selv på blå blok, og nu er det deres tid til at styre Danmark – med en forhåbentlig hårdere hånd end rød blok kunne 😉 .. Men jeg er sgu stolt af at de fleste danskere er vågnet op og har indset at det er tid til forandring! 😉

Hva stemte du og hvad synes du om den nye regering 🙂 ?

 photo 2D3C2BF3-487D-477B-A8BB-5CEDCE126726_zpsizycdgyy.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Dorthe

  Jeg stemte blå, jeg er enig med dig. Synes det er en børnehave! Og det er NU dagen efter valget at folk skal gå ind i politik!! Først at gøre det når valget er udskrevet holder ikke, der deles alt for meget valgflæsk ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Lige mine ord 😉 ! Jeg vil se mere seriøsitet ved næste valg, – ellers truer jeg med selv at stille op 😀 haha !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den danske sommer - og Høfeber!!