"Din søn vejer for lidt, er du ikke bekymret?!"...

“ALLE” HAR EN BLOG NU ;)

Jeg synes godt nok det er vildt at se hvordan blog-verden er eksploderet indenfor det seneste års tid, det er helt utroligt.. Alle har jo næsten en blog i dag ;b .. Men jeg glæder mig kun over at se det, det er dejligt at kunne følge så mange spændende mennesker, så personligt. Jeg falder også tit over en blog, hvor jeg kan blive hængende og læse indlæg efter indlæg 😀

Jeg husker dengang jeg startede i slutningen af 2012, hvor nærmest ingen vidste hvad en blog var 😀 .. Det er lidt sjovt at tænke på, for dengang vidste jeg ikke helt hvad jeg gik indtil, for jeg anede intet om blogging, det var et ret nyt fænomen i Danmark. Men med hjælp fra de dygtige mennesker hos Bloggers Delight, fik jeg sgu stablet det på benene, og kan med stolthed sige at jeg har udgivet over 400 indlæg siden da 🙂 .. Det synes jeg faktisk er ret godt gået, for fór mig handler det ikke bare om at have en blog, det handler om at sprede budskab, det handler om at dele mine inderste tanker og følelser… Fortælle folk at ingen er perfekte, selvom det kan se sådan ud på overfladen, at alle (mødre) kan have sine ups and downs, hvordan man kan skabe et bedre liv for sig selv, hvordan jeg klarede mig igennem eksamen med top karakter og et barn på armen 😉 .. Ja, at skabe inspiration 🙂 Jeg er stolt over mit arbejde. Men jeg er endnu mere stolt over jer, som sidder og læser disse ord, jeg er beæret over de beskeder jeg modtager på facebook, snapchat, instagram og rent personligt når jeg møder folk på gaden.. <3 Det betyder så meget og bringer rigtig mange smil frem hos mig 😀 Så tak, tak & atter.. tusinde tak <3

 photo BD85E735-BE4B-4741-87C7-4DDAD96D0DCE_zpsfnjlgego.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Din søn vejer for lidt, er du ikke bekymret?!"...