Stop jer selv kære forældre...

Williams børnefødselsdag <3

Ihhh, det irriterer mig lidt, at jeg har haft så lidt tid til at få skrevet her på bloggen. 🙁
Og derfor er dette indlæg først kommet nu :/
Men, men, men, William havde alletiders fødselsdagsfest – hele dagen 🙂 .. Den startede allerede om morgenen, hvor en veninde og jeg, havde lavet lækker morgenmad og gaver klar 😀 <3 Om formiddagen kom hele Williams stue fra børnehaven, og der var dømt Ninja turtles- og skattejagts fødselsdag 😀 , det var simpelthen så hyggeligt at have alle rollingerne herhjemme, og Williams værelse lignede et stort rod da de gik, men de havde haft det super sjovt, og skattejagten endte med en tur på legepladsen og en ninja turtles slikpose til dem alle. Dagen forinden havde min veninde og jeg stået til kl. 4 om natten og bagt en hel masse mini pizzaer, boller og pølsehorn – som prinsen havde bestilt, og tidligt om morgenen var jeg afsted for at hente kagen til dem 🙂 Det var hele arbejdet værd, når man så hvor glad lillemanden blev for det 🙂 <3

Om aften kom min familie og Williams far samt hans familie 🙂 Det er så skønt at vi sagtens allesammen kan fejre den dag og hygge om den lille trold, jeg kan se hvor glad det gør William at vi alle er samlet den ene gang om året 😀 <3 og det fortjener han ikke mindst :* <3
 photo 11182200_10205141480151335_4907010333470142573_n_zps0fkarypv.jpg Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Christina

    Dejligt og høre, at William havde en helt igennem fantastisk dag med masser af besøg 🙂 og gaver 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop jer selv kære forældre...