Skal du med til BlogSplash lancering på fredag?! :D

Prikken over i’ét til i moooooorgen <3

Hvis der er nogle i denne verden der kan trylle, så må det helt klart være min kære negledame, hold da nu op… Hver gang jeg går derfra, så bliver jeg lige et stykke højere, og en hel del gladere, i dag var humøret ikke helt i top, så det hjalp bare på det hele at få lidt tid til selv forkælelse… I morgen står den på fest med mine to bedste venner, vi skal ud med Bloggers Delight og fejre at Blogsplash er kommet, som er et helt nyt sted, hvor du kan følge Danmarks største personligheder, et og samme sted (Find alt om det her) 😀 <3

Så der gik det altså ikke at jeg lige selv klaskede lidt neglelak på, nej, nej, 😀 … Der skulle en professionel til 😉 og jeg må da også sige at jeg endnu engang er imponeret over resultatet, det skulle være lidt sommer lækkert, noget der passede til min hvide kjole og stadig være noget man lagde mærke til, uden at være for lange 😉 og så er de bare blevet så wow! Derfor er der ingen andre der rører mine negle end hende 😀 , man ved det bliver forbløffende godt! En sød mild mint grøn og hvid, der bliver delt op af sten… super smukt, nu glæder jeg mig kun endnu mere til at få det fulde outfit på 😀 <3

Giemsa Nails’ Facebook side, kan du finde mange af de fine negle hun har lavet gennem tiden, og diplomet hun vandt i DM <3 Samme sted kan du bestille tid til at få lavet dine egne negle, bedre fås det simpelthen ikke. Giemsa Nails har også en instagram (@GiemsaNails) man kan følge hvis det er mere at foretrække 🙂

 photo FBD73622-A872-458C-A378-0F5A546CCF64_zpshu0bjfme.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • aksesoris kalung untuk jilbab

    Yes! Finally something about taufik.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du med til BlogSplash lancering på fredag?! :D