Jeg vil aldrig hade ham...

Mande situationen ;)

Amen altså, jeg synes at hver gang jeg kommer ind på det her emne, så er det virkelig akavet :b … Måske fordi jeg ikke er så go til det med mænd, og mænd er ikke så go til det med mig, så måske kærlighed, ikke lige er min bedste ven?
I hvert fald, så er der ingen mænd på min ‘to do list’ foreløbig og ingen flirt ;b .. For en lille måned siden havde mit svar nok været anderledes, for der troede jeg virkelig at jeg havde mødt en, der bare var lidt sød, men som mine veninder kender mig bedst, så er jeg smuttet, så snart jeg opdager han bare er endnu en kæmpe røv, med kæmpe ører.. 😉
Dog er der en der kan få det til at kilde lidt i min mave når han skriver, jeg har efterhånden kendt ham en del tid og set ham del gange, men vi snakker slet ikke sammen på den måde. og jeg ved bare med mig selv, at i længden, så ville det aldrig gå, selvom han er virkelig dejlig. Så jeg skal igen, igen, igen, igen ud og starte på ny!

Efter sidste tossehoved lavede min anden single veninde og jeg et lille løfte. Fra nu af er det slut med at spilde mere tiden på dem vi jo godt ved aldrig ville blive til noget. Don’t look for love, men i stedet nyde vores single liv, præcis som vi altid har gjort. Den her sommer må gerne blive vildere end sidste år, jeg skal have tusinde turer på stranden med min søn, min bffs’, mine venner og veninder. Der skal festes når William er ude, og bruges masser af energi på mit arbejde og min søn, frem for ligegyldige mænd 😉 ..
Vi er trods alt kun 23 år, i vores bedste alder, livet har aldrig været bedre og den tid skal nydes, ikke bruges på at spekulere over “what if…?” Alting til sin tid 😉 ..
 photo F16C8394-156A-4B19-B273-9D3F3CE446E6_zpseqivyp5x.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Kiss love

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil aldrig hade ham...