Kreativitet med William, på en hel ny måde, -samt en praktisk ting til mor hér :D <3

Verdens bedste Gin. <3

Jeg elsker, elsker, elsker gin og tonic! Sidst jeg drak rigtig mange af dem, var med min mor, da vi var taget på ferie i Bulgarien for at fejre min 18 års fødselsdag, – Fri bar, sååå bestiller man altså en masse af dem 😉 <3 Uforglemmelig ferie altså 😀 !

Den aller bedste gin man kan få er Whitley Neill Gin, som har vundet mange priser på sin enestående smag. – Heriblandt titlen som verdens bedste gin 😀 Så kan man vist heller ikke forlange det bedre 😉 Det er helt sikkert en must have næste gang tøserne kommer her forbi til en lækker aften 😀 Flasken i sig selv er også så yndig og bærer virkelig præ af kvalitet og luksus, mmmh mums 🙂 Whitley Neill Gin kan heldigvis købes til en billig pris hos Emporiumlife hvor du samtidig får 6 udsøgte tonic med i prisen!

Jeg har tidligere bestilt drikkevarer hos Emporiumlife og en ting er sikkert, – man bliver aldrig skuffet 😀 Emporiumlife forhandler nemlig et lækkert udvalg af mange forskellige luksuriøse varer, og der er tit nye varer i shoppen <3 Det er dejlig der er kommet en side, hvor alle de lækre ting kan købes ét samlet sted, når der virkelig skal forkæles 🙂 <3

Lige nu og frem til d. 27 marts, har Emporiumlife tilbud på Ginen på deres facebook side, så skynd dig ind og hent tilbudet 🙂

 photo 909BF02E-2C8E-4D40-B897-375DA58F6F7F_zpsxafqs5cw.jpg

Følg også Emporiumlife på facebook og bliv opdateret på de nye produkter, samt deltage i en masse spændende konkurrencer 😀

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
– Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativitet med William, på en hel ny måde, -samt en praktisk ting til mor hér :D <3