Kreativitet med William, på en hel ny måde, -samt en praktisk ting til mor hér :D <3

Verdens bedste Gin. <3

Jeg elsker, elsker, elsker gin og tonic! Sidst jeg drak rigtig mange af dem, var med min mor, da vi var taget på ferie i Bulgarien for at fejre min 18 års fødselsdag, – Fri bar, sååå bestiller man altså en masse af dem 😉 <3 Uforglemmelig ferie altså 😀 !

Den aller bedste gin man kan få er Whitley Neill Gin, som har vundet mange priser på sin enestående smag. – Heriblandt titlen som verdens bedste gin 😀 Så kan man vist heller ikke forlange det bedre 😉 Det er helt sikkert en must have næste gang tøserne kommer her forbi til en lækker aften 😀 Flasken i sig selv er også så yndig og bærer virkelig præ af kvalitet og luksus, mmmh mums 🙂 Whitley Neill Gin kan heldigvis købes til en billig pris hos Emporiumlife hvor du samtidig får 6 udsøgte tonic med i prisen!

Jeg har tidligere bestilt drikkevarer hos Emporiumlife og en ting er sikkert, – man bliver aldrig skuffet 😀 Emporiumlife forhandler nemlig et lækkert udvalg af mange forskellige luksuriøse varer, og der er tit nye varer i shoppen <3 Det er dejlig der er kommet en side, hvor alle de lækre ting kan købes ét samlet sted, når der virkelig skal forkæles 🙂 <3

Lige nu og frem til d. 27 marts, har Emporiumlife tilbud på Ginen på deres facebook side, så skynd dig ind og hent tilbudet 🙂

 photo 909BF02E-2C8E-4D40-B897-375DA58F6F7F_zpsxafqs5cw.jpg

Følg også Emporiumlife på facebook og bliv opdateret på de nye produkter, samt deltage i en masse spændende konkurrencer 😀

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
– Sponsoreret indlæg.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativitet med William, på en hel ny måde, -samt en praktisk ting til mor hér :D <3