LÆKKER GIVE-AWAY KONKURRENCE - VIND EN YNDIG KJOLE TIL SOMMERGARDEROBEN :D <3

Kreativitet med William, på en hel ny måde, -samt en praktisk ting til mor hér :D <3

Jeg har rigtig længe følt, at jeg ikke har nok tid til at lege med William i hverdagene, og måtte indse, at der kommer bare ikke flere timer i døgnet, uanset hvor meget jeg prøver at vende og dreje tingene, og uanset hvor godt jeg prøver at planlægge dagen. Så i stedet for at ærgrer mig over alt det vi ikke kan nå, så prøver jeg at nå så meget vi kan sammen 🙂 Næsten hver dag hjælper William til med maden, så vi er lidt sammen på den måde, men nogle gange sker det, at vi skal have noget mad, som ikke er så godt han hjælper til med. F.eks. noget der sprøjter meget så han kan blive ramt af varmen, eller noget hvor jeg skal skære meget. -eller bare en af de gange, hvor tiden er så knap, at man simpelthen bare lige selv bliver nødt til at lave maden, så man ikke ender med at spise alt for sent.

Men William elsker stadig at stå i køkkenet sammen med mig, og bliver næsten helt sur, hvis der er noget han ikke lige kan få lov til at være med på. Så nu har han fået sig en super smart Wallsticker tavle fra Foliehuset, som han kan tegne løs på ude i køkkenet, imens mor svinger gryderne 😀 Den er simpelthen SÅ cool & han elsker den! Når maden så lige kan passe sig selv lidt, så smutter jeg gerne lige hen og tegner med ham 😀 .. Først da jeg så den inde på foliehuset’s hjemmeside, tænkte jeg den bare var mega sprød at have hængende, så man kunne skrive alt det på man lige skulle huske, skrive indkøbsliste og/eller to do liste 😉 Da jeg så modtog den med posten, og skulle have den op og hænge, syntes jeg det var en endnu bedre løsning, hvis jeg satte den lidt lavere, så William også kunne få en masse glæde af den 🙂 Og det må man sige han gør, han vågnede morgen efter jeg havde sat den op “Mor mor, jeg skal ind i stuen og tegne med kridt på væggen” 😀 Haha! Den er guld værd & jeg elsker designet på den. Desuden er den super nem at rengøre med en fugtig klud, og så kan William lege med den om dagen, og jeg få glæde af den om aften når han er lagt og få lidt stress af at se en liste med alle de ting jeg skal nå inden jeg må sove 😉 😀 ..

Vi har altid været godt tilfredse med produkterne inde fra foliehuset, og William er stadig pavestolt over sit fine navneskilt på døren, som også er lavet der 🙂 .. Der findes super mange kreative ting derinde som man kan hygge sig med sammen med børnene i flere timer 😀 .. <3

Find alle de fede designs på tavlefolie her 😀 

 photo 972349FB-8697-4424-A577-579946EE4213_zpsix5liw5o.jpg

Foliehuset har også en side på facebook, hvor alle nyheder, give-away og andet bliver lagt op 😀 (Find siden her) De er også at finde på instagram @foliehuset 😉
 photo 206ABA2C-EB87-43F6-B54C-9EDE13498D36_zpsuzogvhx2.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
– Sponsoreret indlæg.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKER GIVE-AWAY KONKURRENCE - VIND EN YNDIG KJOLE TIL SOMMERGARDEROBEN :D <3