Endnu en lækker konkurrence fra Emporiumlife <3

Jeg gider ikke spilde min tid – jeg er lykkelig!

Puha, hvor synes jeg der er meget ligegyldigt shit i den her verden, der er så mange problemstillinger konstant som vi skal forholde os til, så mange ligegyldige ting vi blander os i, som i sidste ende slet ikke vedrører os selv! hvad mener vi politisk, hvad mener vi om krigen? Hvem kan provokerer mest? Hvad med rygerne, de er da også lidt kriminelle efterhånden? Vi går op i hvilken pige der har været mest slutty, hvem vi ikke bryder os om, hvem der er mest irriterende and what so freaking ever, det er helt uroligt at vi SKAL have vores fjæs med i alting!

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikk gir så meget for det, jeg kan også snildt bitche så det basker, men faktisk, så vil jeg egentlig skide på hvem der gjorde og sagde hvad, jeg gir ikk en prut på hvor der er krig, sorry, men jeg synes i det hele taget det er noget værre fis de har gang i, og hvis det stod til mig, så gav vi krammere i stedet for slag 😉 <3 Vi har så travlt med at værne om vores ydringsfrihed, så meget at værdighed, behandlingen af andre mennesker bliver nedprioriteret på et minus! Hvad med at tage noget ansvar? Hvor svært kan det være at sige undskyld hvis man har såret andre eller dummet sig? Amen, altså! Jeg synes det ville være laaaaangt mere chilleren hvis vi alle smilede til hinanden, selv dem man ikke kender, hvis vi alle kunne sprede lidt lååååve i stedet 😉 … Ja jeg lever måske lidt i min egen happy bold, men jeg ønsker ikke min søn skal vokse op med død og ødelæggelse hvor, uanset om det er World wide eller her i lille Danmark, så handler det om at råbe højest, at hade alt der ikke lige falder i ens egen normalitet. Jesus Christ & Fuck No!
Derfor viser jeg mig også selv som et bedre forbillede, eller jeg prøver da! Jeg lærer min søn, at det vigtigste i livet er at smile og grine hver eneste dag, jeg siger godmorgen og smiler høfligt til alle dem vi møder på vejen til børnehaven HVER DAG! Nogen folk bliver jo næsten helt chokeret, på den positive måde, indtil det også bliver en fast vane for dem at sige godmorgen til os hver morgen 🙂 ..

Blandt andet står der ALTID Jehovas vidne klar med vagttårnet i hånden på vejen, og selvom jeg måske ikke lige er tilhænger af den slags, så er de jo mennesker og de skal ønskes en fantastisk dag på samme vilkår, have et ekstra smil med! Selv William siger godmorgen til alle, jeg har verdens mest udadvendte dreng der er så tillidsfuld at han tror på det bedste i mennesker! OG SÅDAN SKAL DET VÆRE! 😀 han skal tids nok lære at verden også kan være et modbydeligt sted, men at HAN selv kan vælge at være sød, god, høflig og ikke mindst LYKKELIG! <3

Håber flere vil følge den positive tilgang til hinanden og sprede kærlighed til ALLE omkring den <3 SMIL FORFANDEN, SMIL!! Man bliver så smuk af det 😉 hvis det heller ikk hjælper, så skru op for musikken og dans som en vild abe så kan du ikk undgå at grine 😉
 photo F6B57952-6D7D-4052-8F31-851EB0E80199_zpsfmnpczci.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

2 kommentarer

  • Amanda

    Jeg er helt enig i at verden ville være et meget bedre sted, hvis alle smilede og alt bare var love, peace and harmoni.
    Men verden er bare ikke så lyserød.
    Der findes så mange onde mennesker.
    Og hvis alle tænkte som dig med hensyn til at “jamen jeg er lykkelig, så jeg blander mig ikke” så ville der slet ikke være plads til at du kunne tænke sådan. Så ville din søn vokse op i en verden hvor alt var meget værre på trods af hvor slemt det er.
    Du siger at man skal tage ansvar. Og helt korrekt det skal man. Netop derfor skal.man også blande Sig.
    Det er vores opgave som mennesker ikke kun og tænke på os selv og vores lykke men at pryde vores hjerner med tankerne på de mennesker der sidder i nødeN.
    Hvad hvis det var dig der sad i Afrika og ik kunne give dit barn mad, eller dig der sad i Irak med dit barn hvor bomberne flyver om ørene. Og så sidder der folk på jorden der bare tænker, jamen jeg har det godt og jeg er glad så jeg behøver ikke bryde mit lille hoved med alt det drama.

    Det er virkelig egoistisk.

    Vi tænker på at uh vi er stressede og uh vi er deprimeret og bla bla bla. Vi er selv skyld i den stress, fordi vi bruger halvdelen af vores liv på hvad? På at arbejde. Det er slet ikke det der er meningen med livet!

    Nej der burde ske ændringer på det punkt!

    Hvorfor er folk så stressede i daglig dagen, og hvorfor føler man at børnene vokser for hurtigt og at man ikke har nok tid. Hvorfor sidder forældre og siger åh nej nu flyver de fra reden. Jo det er simpelt, fordi vi bruger over halvdelen af vores f**king liv på at arbejde og smide vores børn i institutioner.

    Det er forfærdeligt.

    Vores forfædre de spurgte sig selv dengang, hvad vil fremtidens mennesker gøre med deres liv når de vidste at maskiner ville blive mere og mere udbredt og gøre arbejdet for os. Hvad skal de få tiden til at gå med osv.
    Nu er der maskiner nok til at kunne gøre alt arbejde i verden i hvert fald kunne vi skabe nogle til det hele. Og så ville vi have meget mere tid til frihed og til familien og til at kunne koncentrere os alle sammen om de vigtigere problematiker i verden. Gøre en forskel..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Giver du mig ikke ret? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en lækker konkurrence fra Emporiumlife <3