En anderledes og tøset måde at holde styr på sine nøgler ;) ..

I kærlighedens tegn. <3

Noget af det eneste jeg savner ved at have en kæreste, det er at have en man virkelig kan forkæle og kræse om. Jeg er meget romantisk anlagt, og jeg elsker at overraske min bedre halvdel, så han virkelig føler sig værdsat. <3 Det bedste er jo hvis det sker uventet, uden nogen speciel anledning, men bare lige fra hjertet og af ren kærlighed. F.eks. overraske med en skøn middag og champagne på en almindelig hverdag, lave et super lækkert karbad klar, med rosenblade i, duftelys, jordbær og champagne eller god krops massage efter en lang dag på arbejde samt frugt og lidt lækkert til ganen 😉 .. Det lyder jo ikke helt dårligt. Den perfekte drik at nyde til den anledning, ville være Pour Rouger de Plaisir fra Pierre Mignon, som kan købes hos Emporiumlife – stedet hvor du kan bestille lækre luksusvarer <3

Den røde Pierre Mignon, har ikke bare en super lækker smag, men flasken siger også det hele, en super fin rød farve med hjerte på, samt små røde sten, som symbol for den man deler den med 🙂 – Gennemført lækker og perfekt til en aften med kæresten.
Imens jeg er single, ville jeg vælge at nyde den en aften med tøserne, både når vi ser serier hele aften på sofaen, middag eller en til fest 😉 livet er kun så fantastisk som man selv gør det <3

 photo B00C6847-B609-4F25-89E6-A1CFF0091DBE_zpsqbrrmwhn.jpg

Følg også Emporiumlife på facebook (her), for spændende konkurrencer, lækre give aways og nyheder om siden 😉

Kiss love & hugs A.S. <3
Insta: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
– Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes og tøset måde at holde styr på sine nøgler ;) ..